geile shemale sex geile glazenwasser

Gay massage noord holland jongens sex met jongens

Haar linkerhand speelde nu met de knijpers door er flink aan te trekken, en met haar rechterhand speelde ze met haar natte, soppende klit en kutje. Af en toe sopten haar vingers haar kutje in, al sneller en al dieper. Nog wijder deed ze haar benen uiteen. Ze wilde gezien worden. Met haar ogen dicht fantaseerde ze nu dat de glazenwasser de tuin in zou komen, hoe hij haar zou zien liggen terwijl ze zichzelf aan het bevredigen was, hoe hij zijn stijve paal uit zijn broek zou halen.

Ze kreunde nu zo luid dat de buren het ongetwijfeld gehoord zouden hebben als ze thuis waren geweest. Ze opende haar ogen, ging wat meer rechtop zitten zodat ze goed tussen haar benen kon kijken en ontspande zich helemaal. Even gebeurde er niets, en toen liet ze haar plas lopen.

Met volle overgave en een enorm genot plaste ze met een grote boog terwijl haar vingers doorgingen met het verwennen van haar klit. Niets maakte haar zo geil als dit. In het openbaar en voor iedereen zichtbaar plassen. De warme straal urine voelde heerlijk aan.

Haar vingers werden naar terwijl ze verwoed doorging met het wrijven over haar klitje en soppend haar kutje verwende. De stoel en de stenen rondom haar stoel waren nu flink nat. Ze voelde hoe haar orgasme er aan kwam. Meer was er niet nodig. Ze kwam explosief klaar. Ze schreeuwde het uit van genot. En tijdens dit fantastische, explosieve orgasme zag ze hoe op de uitbouw bij de buren de glazenwasser naar haar stond te kijken. En dat was niet het enige dat hij deed. Met zijn broek op zijn knieën, zijn stijve pik in de hand stond hij daar zijn enorme paal stevig af te rukken En terwijl haar orgasme langzaam wegebde en haar vingers nog nagenietend door haar natte poesje gleden, keek Nynke met half geloken ogen naar haar aanbidder.

Hij mocht dan wel van haar genoten hebben, en met haar meegenoten hebben, hij maakte zijn werk niet af. Zijn broek werd weer opgehesen, zijn stijve paal werd er op de één of andere manier ingeduwd en toen werd de broek dichtgeritst.

Nynke kreeg een grote knipoog en weg was de man. Teleurgesteld lag ze na te genieten in haar stoel. Wat jammer nou, daar was nou iemand geweest met wie ze best wel eens nader kennis had willen maken. Niks aan te doen en ze doezelde weg in het heerlijke warme zonnetje. Ze werd wakker door een luid geluid. Even wist ze niet waar ze was of hoe lang ze al had geslapen. Een blik op haar horloge liet zien dat ze slechts een kwartiertje onder zeil was geweest.

Het geluid bleek haar deurbel te zijn, die nu nogmaals zeer dringend werd ingedrukt. Ze zuchtte, zeker weer een pakje dat afgeleverd werd, en liep op haar hoge hakken door de keukendeur heen het huis binnen. Ze greep de lange rode peignoir die over een stoel in de huiskamer lag, trok hem gauw aan en maakte toen de deur open.

Ze verwachtte de postbode te zien en stond dan ook even zeer verbaasd te kijken toen het hem niet was. Het was de glazenwasser die net bij haar buren achter in de tuin bezig was geweest.

Ik moet nogal dringend plassen. Zou ik misschien even van het toilet gebruik mogen maken? Door deze beweging gleed de centuur van haar peignoir los en stond zij in haar volle naakte glorie voor de man.

Nynke werd er echter niet koud of warm van. Tenslotte had hij haar een half uurtje geleden ook al zo gezien, niet waar, en ervan genoten. De man stapte bij haar naar binnen, keek goedkeurend naar haar lichaam maar zei niets. Hij deed inderdaad eerst waarvoor hij aangebeld had. Hij ging naar het toilet.

Nynke wachtte gespannen af wat er nu zou gebeuren. Ze hoopte eigenlijk op wat sexy speelvertier. Zou hij daar ook zin in hebben. Dat kon toch haast niet anders?

Tenslotte kwam hij toch niet alleen hier bij haar aan de deur om naar het toilet te gaan? Aan de andere kant, er waren maar weinig mensen thuis tegenwoordig, dus als je naar het toilet moest waren er maar weinig mogelijkheden. Hoewel in de bosjes natuurlijk ook nog kon. Ze had zich echter geen zorgen hoeven te maken. Door alle muizenissen in haar hoofd had ze niet gehoord hoe de man uit het toilet was gekomen en zachtjes achter haar was gaan staan.

Hij pakte haar vol bij haar borsten en kneep in haar tepels en terwijl hij vervolgens haar peignoir van haar schouders af liet glijden, fluisterde hij in haar oor: Nynke kreunde alleen maar. En dat gekreun werd op de juiste wijze geïnterpreteerd: Ze voelde zijn lichaam tegen haar rug aan, en voelde ook zijn opwinding. Zijn stijve paal drukte verwachtingsvol tegen haar aan. Ze draaide zich om en greep zijn paal door zijn broek heen vast: Binnen een paar secondes had de glazenwasser zijn kleren uitgetrokken en trok hij haar mee naar buiten.

Dan zal ik je eens laten voelen hoe goed ik kan spelen. Draai je maar om, met je handen op de leuning van de stoel en je kont naar achteren. Hij zegt helemaal niets, maar kijkt de hele tijd steeds naar mijn deinende borsten. Ik stop mijn vinger in mijn mond en ik begin mijn borsten te kneden. Nu drinkt hij zijn koffie snel op en gaat voor me staan. Nog steeds zonder een woord te zeggen slaat hij zijn armen om me heen.

Dan zakt hij door zijn knieën en tilt mijn rok op. Ik draag nooit een slip. Hij pakt mijn billen stevig beet en steekt zijn tong diep bij me naar binnen. Langzaam likt hij me met lange halen. Dit mag van mij eeuwig duren. Twee keer weet ik mijn orgasme uit te stellen, maar ik ben zo heet dat ik me dan helemaal laat gaan. Ik tril van genot, terwijl ik langzaam bijkom, haalt hij zijn pik tevoorschijn. Hij laat zich in de fauteuil vallen en trekt me op zich. Met een slag drukt hij zijn dikke piemel in mijn natte poes.

Zijn handen op mijn brede heupen geven het ritme aan. Eerst nog langzaam op en neer, maar dan sneller. Ik voel zijn gloeiend hete eikel diep in mijn buik. Dan zet ik mijn voeten naast zijn bovenbenen op de zitting van de grote stoel. Zo gehurkt kan hij nog dieper naar binnen. Terwijl hij me lekker hard neukt slaat hij me zachtjes op mijn ronde billen. Ik beweeg met hem mee op het snelle ritme dat hij aangeeft. Net voordat hij klaarkomt, draai ik me om en ga met mijn benen gespreid in de lucht, op het tapijt liggen.

Op zijn knieën komt hij voor me zitten, legt mijn benen over zijn brede schouders en stoot diep naar binnen. Terwijl hij me heerlijk neukt, knijp ik hard in zijn tepels. Ik voel dat hij gaat komen. Ik trek zijn pik uit mijn poes en trek hem af. Dan begint hij te kreunen. Het geile, dikke warme vocht klettert tegen mijn borsten.


geile shemale sex geile glazenwasserTerwijl hij zwijgend zijn koffie drinkt, voel ik de kriebels door mijn lijf schieten. Hij zegt helemaal niets, maar kijkt de hele tijd steeds naar mijn deinende borsten. Ik stop mijn vinger in mijn mond en ik begin mijn borsten te kneden. Nu drinkt hij zijn koffie snel op en gaat voor me staan. Nog steeds zonder een woord te zeggen slaat hij zijn armen om me heen.

Dan zakt hij door zijn knieën en tilt mijn rok op. Ik draag nooit een slip. Hij pakt mijn billen stevig beet en steekt zijn tong diep bij me naar binnen. Langzaam likt hij me met lange halen. Dit mag van mij eeuwig duren. Twee keer weet ik mijn orgasme uit te stellen, maar ik ben zo heet dat ik me dan helemaal laat gaan. Ik tril van genot, terwijl ik langzaam bijkom, haalt hij zijn pik tevoorschijn.

Hij laat zich in de fauteuil vallen en trekt me op zich. Met een slag drukt hij zijn dikke piemel in mijn natte poes. Zijn handen op mijn brede heupen geven het ritme aan. Eerst nog langzaam op en neer, maar dan sneller. Ik voel zijn gloeiend hete eikel diep in mijn buik. Dan zet ik mijn voeten naast zijn bovenbenen op de zitting van de grote stoel. Zo gehurkt kan hij nog dieper naar binnen. Terwijl hij me lekker hard neukt slaat hij me zachtjes op mijn ronde billen. Ik beweeg met hem mee op het snelle ritme dat hij aangeeft.

Net voordat hij klaarkomt, draai ik me om en ga met mijn benen gespreid in de lucht, op het tapijt liggen. Op zijn knieën komt hij voor me zitten, legt mijn benen over zijn brede schouders en stoot diep naar binnen. Terwijl hij me heerlijk neukt, knijp ik hard in zijn tepels. Ik voel dat hij gaat komen. Ik trek zijn pik uit mijn poes en trek hem af. Dan begint hij te kreunen. In z'n broekje zag ik duidelijk de countouren van een grote en dikke paal die erop wachtte om bevrijd te worden door me!

Ik haakte m'n duimen aan de achterkant van z'n slipje en trok als eerste z'n billen tevoorschijn. Terwijl ik aan z'n drijfnatte slipje aan de voorkant begon te zuigen, begon ik z'n billen heel sensueel te masseren.

Ik hoorde Pieter nu ook kreunen. Ik wil 'm in je mond hebben! Ik gehoorzaamde onmiddellijk en trok nu z'n slipje helemaal uit. Een harde, grote en drijfnatte paal sprong tevoorschijn en hing druipend voor m'n gezicht. Ik schoof iets op en Pieter zette zich met een knie op de bank en bracht met z'n hand z'n hete paal naar m'n lippen!

Ik opende gewillig m'n mond en nam z'n eikel tussen m'n verlangende lippen. Hij smaakte werkelijk zalig en ik nam z'n heerlijke voorvocht helemaal tot me.

Dan zette Pieter zich met z'n knieën aan weerskanten van me en kwam op m'n borst zitten. Hij duwde z'n hete paal tegen m'n gezicht aan en ik kon hem nu comfortabel vanaf z'n ballen tot aan z'n natte eikel aflikken.

Ik voelde z'n hand achter zich reiken en dwingend over m'n sportbroekje beginnen te wrijven. Als ik al niet hard was, dan was ik het nu zeker! Wat een fantastisch standje! Die heerlijke paal vlakbij m'n gezicht en tegelijkertijd z'n hand tussen m'n benen over m'n kruis voelen gaan!

Pieter klom nu verder over me heen en manoevreerde zich in een heerlijke 69'er. Ik deed mijn sportbroekje vliegensvlug uit en bood hem wijdbeens m'n uit de naden barstende slipje aan.

Prachtig gevormde, ronde billen; een lekker harige, mannelijke spleet en een ongetwijfeld zalig gaatje daarbinnen! Ik streelde en kneedde eerst Pieter's heerlijk strakke bilpartij, precies op het moment dat hij m'n slipje naar beneden schoof en m'n harde, drijfnatte paal tevoorschijn haalde. Hij boog zich eindelijk naar voren en even later voelde ik twee warme lippen zich over m'n eikel ontfermen.

Ik zuchtte en kreunde van opwinding en ging automatisch ook tot aktie over. Met de duimtoppen van beide handen, spreidde ik lichtjes z'n billen uiteen. Een heerlijke, mannelijke en opwindende spleet opende zich voor me en ik liet m'n tong bijna vanaf z'n ballen, helemaal tot bijna aan de onderkant van z'n rug een korte "verkenningstocht" maken.

Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken! Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet. Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog.

Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen.

Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast. Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had!

Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide.

Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen. Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht.

Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond. M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan.

Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam! Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan!

Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen. Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen.

We keken elkaar hijgend aan. Ik was het volledig met hem eens! Ik ben nog nooit zo lekker in m'n mond geneukt, Pieter, je was geweldig! Pieter keek me glimlachend aan, maar plotseling betrok z'n gezicht; hij keek me ietwat geschrokken aan.

Maar ik stelde hem onmiddellijk gerust: Hij leek op slag weer wat geruster. Hij kroop over de bank naar voren en kwam weer in die heerlijk vertrouwde positie bovenop m'n borst zitten. Nog heet van ons heerlijke samenzijn van even tevoren, had ik maar weinig nodig om weer supergeil te worden van 'm! Dat heerlijk opwindend strakke kontje, dat ik even daarvoor nog zo lang en lekker had uitgelikt, schuurde zo ontzettend geil tegen m'n eikel aan, dat ik al snel besefte klaar te komen, als hij niet ophield!

Ik schoof onrustig onder hem heen en weer. Hij nam onmiddellijk het initiatief en ik onderging dat waanzinnig lekkere gevoel wanneer een lekkere vent je lul vastpakt en je eikel tevoorschijn trekt: Onmiddellijk greep ik hem stevig bij z'n billen vast en trok z'n heerlijke spleet tevoorschijn. Pieter bracht zelf m'n hunkerende paal tot aan z'n lekker harige liefdesgrot en liet m'n lul er tegenaan rusten.

Toen schoof hij naar achteren en opmerkelijk soepel gleed m'n eikel bij hem naar binnen; m'n voorvocht had m'n lul al drijfnat gemaakt en m'n heerlijke likbeurt even te voren had Pieter's kontje al helemaal klaargemaakt voor onze aanstaande neukpartij; binnen no time gleed ik langzaam bij hem naar binnen, totdat ik er tot aan m'n ballen helemaal en volledig in zat!

Terwijl Pieter zich lichtjes oprichtte duwde ik m'n onderlichaam naar beneden, zodat m'n hete paal er weer grotendeels uitkwam. Daarna deden we allebei precies het tegenovergestelde: Zo begon ik hem te neuken, eerst langzaam, daarna wat sneller en ten slotte bereikte onze sensuele 'dans' een gestaag ritme.

Pieter was heerlijk warm van binnen en ik drong diep in hem door. Ik moest denken aan dat heerlijke kontje dat eerder nog in die strakke, korte spijkerbroek had gezeten en dat ik datzelfde kontje nu heerlijk aan het neuken was!

Die gedachte maakte me alleen nog maar geiler en na een paar heerlijke minuten al voelde ik m'n orgasme komen. Spuit me vol, kom met je geil, ik wil je voelen! Uit m'n harde paal explodeerde de eerste golf sperma en ik spoot m'n lading geil heel, heel diep in hem! Nog nooit eerder had een man zo'n heerlijk orgasme bij me teweeg gebracht en ik wenste dat het nooit meer op zou houden. Alles wat er eerder die middag gebeurt was, kwam weer boven: Langzaam werd het minder, langzaam verdween m'n orgasme en langzaam werd m'n lul slapper, totdat-ie, na een paar laatste heerlijke stoten, te slap was om nog door hem binnen te kunnen worden gehouden.

Pieter liet zich op me zakken en kuste me voorzichtig op m'n mond. Hij lag tussen m'n benen en ik spreidde ze automatisch wat uiteen om hem te laten merken hoe welkom hij daar was Toen zette Pieter z'n warme lippen weer op de mijne en drong met z'n tong m'n mond binnen. Ik beantwoordde z'n liefdeskus onmiddellijk; ik opende m'n mond nog meer en liet hem helemaal toe. Onze tongen gleden langzaam en vol passie om elkaar heen als heerlijk naspel van een fantastische middag samen.

Inmiddels liep die middag wel ten einde en Pieter moest enkele klanten af. Hij stond op en begon zich aan te kleden. Hij stapte in dat sexy, zwarte slipje en trok z'n zalige, korte spijkerbroek weer aan, terwijl ik 'm, liggend op de bank, bijna watertandend bewonderde. Ik was nog geen 10 minuten geleden klaargekomen, maar kreeg nu al weer zin in hem! Ik wilde hem weer zo snel mogelijk bij me hebben en vroeg voorzichtig: Hij liep naar me toe en stond naast de bank stil.

Ik keek omhoog en hij naar beneden. Ik streelde met m'n hand langzaam over z'n benen omhoog. Na een laatste kus liep hij naar de deur, draaide zich nog eenmaal om en keek me aan. M'n hart klopte van opwinding met de gedachte dat ik hem over een paar uur weer zag. Na even rondgekeken te hebben, wist ik het opeens:

Sexcontact leiden tantra massage sittard

  • De meeste waren trouwens one-night-stands geweest en ging het ons beiden erom alleen maar met elkaar naar bed te gaan en de paar relaties die ik heb gehad, die langer duurden dan een nacht, waren hooguit 'n weekendje of 'n paar dagen en ook daarbij ging het zuiver en alleen maar om elkaar te neuken.
  • 476
  • Sex in de huiskamer oudere vrouwensex
  • GRATIS SEX IN LIMBURG GEILE GLEUF
  • Gratissexsfilm grote lul in kleine kut

Hete cutjes melkborsten


Pijpen in het bos terwijl ze van achter geneukt word. Jonge meisjes pijpen grote lullen. Een trio met een geile Ebony en zijn Aziatisch vriendin. Vlezige poes spuit zijn hele hand nat. Genietend laat het slanke meisje haar kut beffen door de Pijpen en ballen likken op het strand. Misbruikt door zijn buurvrouw.

Het sletje pijpt zijn grote lul en likt zijn anus. Opa neukt een heerlijk rondborstig jonge meid. Studenten sex gangbang party! Wil je een lolly of een echte lul? Het is moeilijk studeren met zo'n geil vriendinnetje. Geneukt door massieve zwarte paal. Masseur laat twee tienertjes aan zijn keiharde lul zuigen.

De oude teef geniet van de jonge stijve lul. Geneukt in mijn kutje door een grote lul. Anaal gefist door haar sletterige vriendin. Oud bok gepijpt door tranny.

Omas dikke tieten klotsen op en neer tijdens het neuken. Ook jonge meisjes zijn dol op sperma. Nu was het inderdaad tijd voor aktie en ik draaide me naar hem toe. Voorzichtig begon ik hem aan de binnenkant van z'n dijen te kussen, terwijl ik hem bij z'n heupen vasthield. Langzaam likte, zoende en zoog ik me naar boven toe en kwam bij z'n kruis aan.

Ik pakte hem stevig bij z'n billen en likte aan z'n harde bobbel; hij was al zo lekker hard en ik verlangde nu vurig naar z'n harde lul! Ik maakte het knoopje van z'n broek los en trok langzaam z'n rits open. Een werkelijk prachtig strak, zwart slipje kwam tevoorschijn toen ik z'n broek naar beneden trok. In z'n broekje zag ik duidelijk de countouren van een grote en dikke paal die erop wachtte om bevrijd te worden door me! Ik haakte m'n duimen aan de achterkant van z'n slipje en trok als eerste z'n billen tevoorschijn.

Terwijl ik aan z'n drijfnatte slipje aan de voorkant begon te zuigen, begon ik z'n billen heel sensueel te masseren. Ik hoorde Pieter nu ook kreunen. Ik wil 'm in je mond hebben! Ik gehoorzaamde onmiddellijk en trok nu z'n slipje helemaal uit. Een harde, grote en drijfnatte paal sprong tevoorschijn en hing druipend voor m'n gezicht.

Ik schoof iets op en Pieter zette zich met een knie op de bank en bracht met z'n hand z'n hete paal naar m'n lippen! Ik opende gewillig m'n mond en nam z'n eikel tussen m'n verlangende lippen. Hij smaakte werkelijk zalig en ik nam z'n heerlijke voorvocht helemaal tot me. Dan zette Pieter zich met z'n knieën aan weerskanten van me en kwam op m'n borst zitten. Hij duwde z'n hete paal tegen m'n gezicht aan en ik kon hem nu comfortabel vanaf z'n ballen tot aan z'n natte eikel aflikken.

Ik voelde z'n hand achter zich reiken en dwingend over m'n sportbroekje beginnen te wrijven. Als ik al niet hard was, dan was ik het nu zeker! Wat een fantastisch standje! Die heerlijke paal vlakbij m'n gezicht en tegelijkertijd z'n hand tussen m'n benen over m'n kruis voelen gaan! Pieter klom nu verder over me heen en manoevreerde zich in een heerlijke 69'er. Ik deed mijn sportbroekje vliegensvlug uit en bood hem wijdbeens m'n uit de naden barstende slipje aan. Prachtig gevormde, ronde billen; een lekker harige, mannelijke spleet en een ongetwijfeld zalig gaatje daarbinnen!

Ik streelde en kneedde eerst Pieter's heerlijk strakke bilpartij, precies op het moment dat hij m'n slipje naar beneden schoof en m'n harde, drijfnatte paal tevoorschijn haalde. Hij boog zich eindelijk naar voren en even later voelde ik twee warme lippen zich over m'n eikel ontfermen.

Ik zuchtte en kreunde van opwinding en ging automatisch ook tot aktie over. Met de duimtoppen van beide handen, spreidde ik lichtjes z'n billen uiteen. Een heerlijke, mannelijke en opwindende spleet opende zich voor me en ik liet m'n tong bijna vanaf z'n ballen, helemaal tot bijna aan de onderkant van z'n rug een korte "verkenningstocht" maken. Hij smaakte heerlijk opwindend en dat beloofde wat voor de rest! Ik concentreerde me nu helemaal op die geile bilnaad en begon Pieter nu totaal, volledig en helemaal uit te likken!

Af en toe zoende en likte ik over z'n welgevormde billen en ging daarna onverdroten verder met z'n hete spleet. Ondertussen was Pieter bezig met een ongekend lekker pijpbeurt; soepel gleden z'n lippen helemaal tot aan m'n zakharen en weer omhoog. Z'n tong speelde regelmatig even met m'n bijna paarse eikel om me vervolgens weer vakkundig verder te pijpen. Ik voelde niet een keer per ongeluk z'n tanden, iets wat me wel eens gebeurde met andere mannen.

Hij had z'n handen onder m'n billen geschoven en hield ze beide lekker stevig vast. Pieter was werkelijk fantastisch; ik was nog nooit eerder zo lekker gepijpt door een kerel en al helemaal niet tijdens zo'n waanzinnig lekkere 69'er die ik nu met deze hunk had! Al snel voelde ik m'n orgasme opkomen en zo snel wilde ik nog niet klaarkomen; bovendien, nadat ik zo lekker lang z'n hete bilspleet had uitgelikt, kreeg ik nu 'trek' in de voorkant en verlangde ik ontzettend naar z'n geile, dikke paal.

Tot m'n vreugde dacht Pieter daar net zo over en alsof het afgesproken werk was, hield ik op met likken, precies op het moment dat hij m'n paal voor de laatste keer uit z'n mond liet komen en zich bovenop me omdraaide. Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen.

Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond. Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht. Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen. Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond.

M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan. Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan!

Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven! Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen.

Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen. We keken elkaar hijgend aan. Ik was het volledig met hem eens! Een greep in het mandje en vervolgens werden twee wasknijpers voorzichtig op haar tepels vastgeklemd.

O God, wat was dat heerlijk, de genotsgolven schoten door haar buik naar haar nu soppende kutje heen. Ze zette haar benen aan weerszijden van de stoel neer zodat haar kutje nu flink openstond en goed zichtbaar was. Genietend gleed ze met de vingers van haar rechterhand over haar buik heen op weg naar haar natte gleufje, ze gleden door haar lipjes heen, op zoek naar haar opgezwollen klit, die al gauw gevonden was. Haar klitje deed niet onder voor haar stijve tepels en stond stijf rechtop tussen haar lippen klaar om bespeeld te worden.

Haar linkerhand speelde nu met de knijpers door er flink aan te trekken, en met haar rechterhand speelde ze met haar natte, soppende klit en kutje. Af en toe sopten haar vingers haar kutje in, al sneller en al dieper. Nog wijder deed ze haar benen uiteen. Ze wilde gezien worden. Met haar ogen dicht fantaseerde ze nu dat de glazenwasser de tuin in zou komen, hoe hij haar zou zien liggen terwijl ze zichzelf aan het bevredigen was, hoe hij zijn stijve paal uit zijn broek zou halen.

Ze kreunde nu zo luid dat de buren het ongetwijfeld gehoord zouden hebben als ze thuis waren geweest. Ze opende haar ogen, ging wat meer rechtop zitten zodat ze goed tussen haar benen kon kijken en ontspande zich helemaal. Even gebeurde er niets, en toen liet ze haar plas lopen.

Met volle overgave en een enorm genot plaste ze met een grote boog terwijl haar vingers doorgingen met het verwennen van haar klit. Niets maakte haar zo geil als dit. In het openbaar en voor iedereen zichtbaar plassen. De warme straal urine voelde heerlijk aan. Haar vingers werden naar terwijl ze verwoed doorging met het wrijven over haar klitje en soppend haar kutje verwende. De stoel en de stenen rondom haar stoel waren nu flink nat. Ze voelde hoe haar orgasme er aan kwam.

Meer was er niet nodig. Ze kwam explosief klaar. Ze schreeuwde het uit van genot. En tijdens dit fantastische, explosieve orgasme zag ze hoe op de uitbouw bij de buren de glazenwasser naar haar stond te kijken. En dat was niet het enige dat hij deed. Met zijn broek op zijn knieën, zijn stijve pik in de hand stond hij daar zijn enorme paal stevig af te rukken En terwijl haar orgasme langzaam wegebde en haar vingers nog nagenietend door haar natte poesje gleden, keek Nynke met half geloken ogen naar haar aanbidder.

Hij mocht dan wel van haar genoten hebben, en met haar meegenoten hebben, hij maakte zijn werk niet af. Zijn broek werd weer opgehesen, zijn stijve paal werd er op de één of andere manier ingeduwd en toen werd de broek dichtgeritst. Nynke kreeg een grote knipoog en weg was de man. Teleurgesteld lag ze na te genieten in haar stoel. Wat jammer nou, daar was nou iemand geweest met wie ze best wel eens nader kennis had willen maken.

Niks aan te doen en ze doezelde weg in het heerlijke warme zonnetje. Ze werd wakker door een luid geluid. Even wist ze niet waar ze was of hoe lang ze al had geslapen. Een blik op haar horloge liet zien dat ze slechts een kwartiertje onder zeil was geweest. Het geluid bleek haar deurbel te zijn, die nu nogmaals zeer dringend werd ingedrukt.

Ze zuchtte, zeker weer een pakje dat afgeleverd werd, en liep op haar hoge hakken door de keukendeur heen het huis binnen.

Ze greep de lange rode peignoir die over een stoel in de huiskamer lag, trok hem gauw aan en maakte toen de deur open. Ze verwachtte de postbode te zien en stond dan ook even zeer verbaasd te kijken toen het hem niet was. Het was de glazenwasser die net bij haar buren achter in de tuin bezig was geweest.

Meesteres thuis een geile vrouw


Stout filmpje midden in de natuur. Aziatische hoeren madam laat het meisje door twee mannen Oma wil geneukt worden door een grote lul. Sperma slikken in de buitenlucht. Deze jonge dame snoept niet alleen maar van een lolly. Schoolmeisje heeft de keus: Pijpen of nablijven voor straf. Je ziet de tepels van de geile oma hard worden als de knu Hmm een lekker nat Thias kutje beffen.

Zo geil als een vrouw zichzelf klaar laat komen. Voor alles een eerste keer. Achterlangs lekker diep in haar jonge kutje. Doggystyle bij oud sletje.

Rijpe sletjes laten zich ook in hun reet neuken. Jong hoertje berijdt zijn stijve lul. Geneukt door de beste vriend van haar man. Pijpen in het bos terwijl ze van achter geneukt word. Jonge meisjes pijpen grote lullen. Een trio met een geile Ebony en zijn Aziatisch vriendin. Vlezige poes spuit zijn hele hand nat. Genietend laat het slanke meisje haar kut beffen door de Pijpen en ballen likken op het strand. Misbruikt door zijn buurvrouw. Het sletje pijpt zijn grote lul en likt zijn anus.

Opa neukt een heerlijk rondborstig jonge meid. Studenten sex gangbang party! Wil je een lolly of een echte lul? Het is moeilijk studeren met zo'n geil vriendinnetje. Geneukt door massieve zwarte paal. Masseur laat twee tienertjes aan zijn keiharde lul zuigen.

Hij schoof naar voren op m'n borst en bracht z'n grote en drijfnatte paal naar m'n mond: Ik wil je diep in je mond neuken! Je verlangd naar me, zeg het! En toen begon het Pieter leunde over me heen en ondersteunde zich met beide handen. Ik greep hem stevig vast bij z'n heerlijke billen en opende gulzig m'n mond.

Langzaam verdween z'n hele paal bij me naar binnen en ik proefde onmiddellijk z'n heerlijke voorvocht. Toen begon hij me zo waanzinnig lekker in m'n mond te neuken, dacht ik dat ik zowat gek werd! Z'n hete lul was dik en nat en gleed heerlijk soepel bij me naar binnen.

Eerst langzaam, toen wat sneller en ten slotte stootte hij met kracht z'n paal diep in m'n mond. M'n lippen zaten strak om z'n lul heen en tegelijkertijd zoog ik er heel geil aan. Voor Pieter, zou later blijken, was dit bijna het ultieme genot: Voor mij, als onderdanige partij in bed, was het in m'n mond neuken eveneens zowat het lekkerste wat ik me voor kon stellen: Na enkele van de geilste minuten die ik ooit met een man had gehad, voelde en merkte ik aan alles dat-ie zou gaan komen: Z'n ruwe taal maakte het alleen nog maar geiler voor me en toen hij zich oprichtte en z'n lul uit m'n mond trok, wist ik dat z'n heerlijke orgasme eraan kwam!

Hij begon zich boven m'n gezicht af te trekken en ik opende hunkerend m'n mond om Pieter's hete sperma te ontvangen Grote klodders sperma sloegen met kracht tegen m'n gezicht aan en ik proefde onmiddellijk z'n hete liefdes-nectar in m'n mond en over m'n lippen gaan! Met open mond en m'n gezicht half opgericht, probeerde ik zoveel mogelijk golven op te vangen! Ik zat binnen enkele seconden helemaal onder en ik likte geil over m'n lippen om maar zoveel mogelijk van Pieter's sperma te proeven!

Langzaam werd z'n lekkere paal echter slapper en kwam er steeds minder uit. Toen ik dat merkte boog ik me nog verder naar voren en nam z'n slappe, maar nog steeds heerlijk opwindende lul in m'n mond en sabbelde er genotvol aan om de laatste druppels geil eruit te krijgen.

Ten slotte was Pieter helemaal leeg en ik helemaal vol! Hij kroop van me af en ging uitgeput aan het eind van de bank zitten, terwijl ik nog steeds languit vanaf de andere kant lag uit te hijgen.

We keken elkaar hijgend aan. Ik was het volledig met hem eens! Ik ben nog nooit zo lekker in m'n mond geneukt, Pieter, je was geweldig! Pieter keek me glimlachend aan, maar plotseling betrok z'n gezicht; hij keek me ietwat geschrokken aan. Maar ik stelde hem onmiddellijk gerust: Hij leek op slag weer wat geruster. Hij kroop over de bank naar voren en kwam weer in die heerlijk vertrouwde positie bovenop m'n borst zitten.

Nog heet van ons heerlijke samenzijn van even tevoren, had ik maar weinig nodig om weer supergeil te worden van 'm! Dat heerlijk opwindend strakke kontje, dat ik even daarvoor nog zo lang en lekker had uitgelikt, schuurde zo ontzettend geil tegen m'n eikel aan, dat ik al snel besefte klaar te komen, als hij niet ophield!

Ik schoof onrustig onder hem heen en weer. Hij nam onmiddellijk het initiatief en ik onderging dat waanzinnig lekkere gevoel wanneer een lekkere vent je lul vastpakt en je eikel tevoorschijn trekt: Onmiddellijk greep ik hem stevig bij z'n billen vast en trok z'n heerlijke spleet tevoorschijn. Pieter bracht zelf m'n hunkerende paal tot aan z'n lekker harige liefdesgrot en liet m'n lul er tegenaan rusten.

Toen schoof hij naar achteren en opmerkelijk soepel gleed m'n eikel bij hem naar binnen; m'n voorvocht had m'n lul al drijfnat gemaakt en m'n heerlijke likbeurt even te voren had Pieter's kontje al helemaal klaargemaakt voor onze aanstaande neukpartij; binnen no time gleed ik langzaam bij hem naar binnen, totdat ik er tot aan m'n ballen helemaal en volledig in zat!

Terwijl Pieter zich lichtjes oprichtte duwde ik m'n onderlichaam naar beneden, zodat m'n hete paal er weer grotendeels uitkwam. Daarna deden we allebei precies het tegenovergestelde: Zo begon ik hem te neuken, eerst langzaam, daarna wat sneller en ten slotte bereikte onze sensuele 'dans' een gestaag ritme. Pieter was heerlijk warm van binnen en ik drong diep in hem door.

Ik moest denken aan dat heerlijke kontje dat eerder nog in die strakke, korte spijkerbroek had gezeten en dat ik datzelfde kontje nu heerlijk aan het neuken was! Die gedachte maakte me alleen nog maar geiler en na een paar heerlijke minuten al voelde ik m'n orgasme komen. Spuit me vol, kom met je geil, ik wil je voelen! Uit m'n harde paal explodeerde de eerste golf sperma en ik spoot m'n lading geil heel, heel diep in hem!

Nog nooit eerder had een man zo'n heerlijk orgasme bij me teweeg gebracht en ik wenste dat het nooit meer op zou houden. Alles wat er eerder die middag gebeurt was, kwam weer boven: Langzaam werd het minder, langzaam verdween m'n orgasme en langzaam werd m'n lul slapper, totdat-ie, na een paar laatste heerlijke stoten, te slap was om nog door hem binnen te kunnen worden gehouden.

Pieter liet zich op me zakken en kuste me voorzichtig op m'n mond. Hij lag tussen m'n benen en ik spreidde ze automatisch wat uiteen om hem te laten merken hoe welkom hij daar was Toen zette Pieter z'n warme lippen weer op de mijne en drong met z'n tong m'n mond binnen.

Ik beantwoordde z'n liefdeskus onmiddellijk; ik opende m'n mond nog meer en liet hem helemaal toe. Onze tongen gleden langzaam en vol passie om elkaar heen als heerlijk naspel van een fantastische middag samen. Inmiddels liep die middag wel ten einde en Pieter moest enkele klanten af. Hij stond op en begon zich aan te kleden.

Hij stapte in dat sexy, zwarte slipje en trok z'n zalige, korte spijkerbroek weer aan, terwijl ik 'm, liggend op de bank, bijna watertandend bewonderde. Ik was nog geen 10 minuten geleden klaargekomen, maar kreeg nu al weer zin in hem!

Ik wilde hem weer zo snel mogelijk bij me hebben en vroeg voorzichtig: Hij liep naar me toe en stond naast de bank stil. Ik keek omhoog en hij naar beneden. Ik streelde met m'n hand langzaam over z'n benen omhoog. Na een laatste kus liep hij naar de deur, draaide zich nog eenmaal om en keek me aan. M'n hart klopte van opwinding met de gedachte dat ik hem over een paar uur weer zag. Na even rondgekeken te hebben, wist ik het opeens: Ik begon al te duizelen bij de gedachte om Pieter op die manier te ontvangen en hem heel geil te verleiden in die kimono, om z'n handen eronder te voelen gaan, om hem heet te maken met dat geile slipje daaronder en om uiteindelijk in die outfit lekker stevig door hem te worden geneukt!

Onmiddellijk begon ik met de voorbereidingen voor die avond. Op de bank en de vloer zaten overal spermavlekken en ik maakte alles grondig schoon, zodat alles er even later weer als vanouds uitzag.

Ik at wat, dronk wat en liet het bad vollopen. Even later lag ik languit in het warme water en dacht na over alles wat er gebeurt was en alles wat er nog stond te gebeuren die avond en nacht, want ik was vastbesloten om Pieter die avond niet meer te laten gaan en er zeker van te zijn om 's morgens in zijn armen wakker te worden Ik controleerde of ik genoeg spullen in huis had voor een heerlijk ontbijt en controleerde ook m'n drankvoorraad. Alles was er in overvoeld en dus hoefde ik er gelukkig niet uit.

Ik besloot om me maar meteen om te kleden en rustig op hem te wachten. Ik liep naar de slaapkamer, trok m'n spannendste en strakste zwarte tanga-slipje aan en trok m'n kimono aan. Onmiddellijk voelde ik me supergeil in die outfit; het zat ten eerste lekker, maar ik besefte ook dat de geringste beweging van me, ervoor zorgde dat Pieter alles zou kunnen zien wat ik daaronder allemaal had zitten Het leek me heerlijk om voor hem te staan en iets in te schenken voor 'm, terwijl ik me lichtjes bukte en hem een blik te gunnen op m'n zwarte slipje onder de kimono.

Pieter te verleiden was sowieso al iets wat me enorm opwond, maar in deze outfit was het om bijna spontaan van klaar te komen! Om kwart over zeven was ik helemaal klaar voor hem en zat in de bank naar de tv te kijken.

Ik besefte dat ik voor het eerst van m'n leven echt verliefd was geworden op een man. Bij alle mannen die ik hiervoor heb gehad, was daar geen sprake van.

De meeste waren trouwens one-night-stands geweest en ging het ons beiden erom alleen maar met elkaar naar bed te gaan en de paar relaties die ik heb gehad, die langer duurden dan een nacht, waren hooguit 'n weekendje of 'n paar dagen en ook daarbij ging het zuiver en alleen maar om elkaar te neuken. Zelden werd er getongd, soms een kort voorspel, maar nooit langer of meer dan wat gestreel; veel vaker werd er meteen naar bed gegaan en geslapen, om dit in de ochtend weer te herhalen.

Een ander groot verschil met andere mannen met wie ik het bed had gedeeld, was dat ik in die relaties nooit en te nimmer een onderdanige rol had gespeeld; sterker nog: Met Pieter was dit totaal anders; ten eerste wist ik vanaf het allereerste moment dat ik hem die middag zag, dat hij de ware voor me was, dat hij zo totaal anders was dan alle andere mannen daarvoor en dat ik gewoonweg helemaal ondersteboven van hem was, hopeloos verliefd, precies de man die ik al die jaren zocht.

Daarbij kwam ook nog eens, dat toen hij wijdbeens naast me stond die middag, met z'n handen in z'n zij en me uitdagend vroeg hem te laten zien hoe graag ik hem wilde, ik me onmiddellijk onderdanig opstelde en hem erkende als de dominante partij. Het gekke was, dat ik me daar heerlijk bij voelde; ik was nog niet eerder een man tegen gekomen waar ik me onderdanig tegenover kon en wilde opstellen, maar Pieter had een natuurlijke dominantie waartegen ik absoluut geen weerstand kon en wilde!

Zoals ik deed, moest haast wel bij hem overkomen als was ik een verliefde puber, dat ik m'n overduidelijke best deed hem te behagen en hem te verwennen, maar later zou ik van hem begrijpen, dat dat juist hetgene was waar hij zo van hield, zoals ik ook later van hem zou leren, dat hij graag verleid werd door me, het liefst in een sexy outfit, mezelf uitdagend gedragend Ik zat hooguit 'n paar minuten zo met m'n gedachten en toen ging de bel.

Dat kon Pieter nooit zijn en ik had geen zin in ander bezoek, dus ik liep naar de deur en keek door het ronde spiongat. Ik wist even niet wat ik hoorde, maar al snel overviel me een enorme vreugde! Niets aan de hand! Hij wilde alleen zo snel mogelijk bij me zijn, die schat!

Hij liep de deuropening in en we omhelsden elkaar stevig. Ik voelde z'n handen over m'n kimono naar beneden gaan en m'n billen vastpakken.

Hij trok m'n onderlichaam tegen het zijne aan en boog zelf wat naar achteren. Goedkeurend keek hij me van top tot teen aan. Ik voelde me trots onder dat compliment en legde m'n armen over z'n schouders om z'n nek. Ik voelde dat hij m'n billen begon te masseren en ik drong mezelf tegen hem aan, terwijl ik me helemaal aan hem gaf. Minutenlang duurde onze hete kus en we stonden nog steeds in de gang. Toen vond Pieter het welletjes.