grote bos schaamhaar lul laten aftrekken

...

Meesteres in limburg escort limburg belgie

Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen. Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht. Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen. Het is spannend en lekker.

Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel. Voelen is hierbij beleven. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet!

Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen. Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien.

Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden. Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar.

Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar!

Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt rustgevend. Leg een kussen achter je hoofd, tegen de muur. Doe je benen lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij je penis met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen.

Je voelt weer dat je zo gaat klaarkomen, dus je stopt weer. Dan ga je weer beginnen met masturberen maar je blijft het rustig aan doen ook al neemt de opwinding toe. Je zult zien dat als je dit doet, het klaarkomen lekkerder is. Maar je moet jezelf wel in bedwang houden. Een goede training om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden. Ga je nu masturberen. Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen. Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen.

Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, door het masturberen, gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker is. Ga eens op de grond of bed zitten en leg een been in je nek! Als je klaarkomt, doe dat dan op je andere been.

Je gaat jezelf nu niet masturberen, maar je masturbeert jezelf door alleen met je duim, of andere vinger s over je eikel heen te aaien. Bij sommigen kan dit te gevoelig zijn, doe het dan niet, immers masturberen moet lekker zijn. Je zult merken dat de opwinding toe zal nemen en je penis harder en harder zal worden.

Ga op je bed in de kleermakerszit zitten en masturbeer je in deze stand. Zorg dat je geen kramp in je been krijgt!

Als je onder de douche staat kun jij jezelf ook heerlijk masturberen. Gebruik hierbij de douch-gel, Smeer je eerst helemaal in zodat je hele lijf lekker glad is.

Als je penis ook is ingesmeert, kun je hem zo door je handen laten glijden. Ook, als je wilt, kun je makkelijker een vinger in je anus doen als je ingesmeert bent. Als je klaar bent kun jij je weer afspoelen en schoon ben je weer! Wat je al niet kunt doen onder de douche! Je kunt wat glijmiddel op je wijsvinger doen voor het lekkere gladde gevoel. Je zult zien dat je orgasme heviger en dus veel lekkerder zal zijn, omdat je de eikel hebt gestimuleert. Nu ga je in plaast van het "standaard" masturberen, jezelf anders masturberen: Plaats je duim aan de bovenkant je penis, onder de eikel, je wijs en je middelvinger plaats je aan de onderkant van je penis.

Nu ga je met kleine, korte bewegingen op en neer bewegen. Je masturbeert je dus , maar dan alleen op de plek onder je eikel-rand. Ook hierbij zal een orgasme niet uitblijven! Gebruik je arm om jezelf te bevredigen. Je gaat zitten en als je penis stijf is, ga je er alleen met je arm langs, heen en weer, een beetje duwen kan ook lekker zijn.

Je kunt ook ronddraaiende bewegingen maken, je kunt eigenlijk alle kanten op. Ga door tot je klaarkomt. Nu ga jij jezelf bevredigen door je penis over je buik heen te rollen. Hierbij kan het lang duren voor dat je klaarkomt, maar het is de moeite waard en waarom zou je niet eens lekker de tijd nemen om jezelf te verwennen? Dat deden ze door een stokje heen en weer te draaien tussen hun handen. Dit kun je ook bij je penis doen.

De ene hand plaats je aan de bovenkant van de penis de andere plaats je aan de onderkant. Je moet hem natuurlijk niet omdraaien, maar gewoon lekker heen en weer bewegen. Laat je duimen omhoog steken. Plaats je rechterhand aan de rechterzijde van je penis, de linkerehand plaats je links. Je handen maken nu contact met je penis. Sluit nu je duimen over elkaar heen en bevredig nu jezelf door de handen naar voor en naar achter te bewegen.

Dan pak jij je penis vast en doe nu hetzelfde onder je navel. Ook hier aai je even met je penis overheen. Dan pak je weer je penis vast en ga je nu je rechterbeen in contact brengen met je penis. Zo ga je gewoon en tijdje door. Je kunt ook je penis een beetje "stevig" aanduwen op je benen en onder je navel. Net wat jij zelf wilt. We nemen voor deze techniek even 10 minuten aan. Maar het mogen er ook 5 of 15 zijn.

Dat bepaal je zelf. Je pakt een wekker en zet hem op in dit geval 10 minuten voordat hij afloopt. In deze tijd moet jij jezelf masturberen. Het mag niet eerder of later. Je neemt dus precies de tijd die je insteld. Bij ons dus 10 minuten. Je gaat jezelf nu masturberen, maar Heel leuk is, om tijdens het masturberen niet op de tijd te letten, maar net zo lang te masturberen, tot jij denkt dat de 10 minuten voorbij zijn.

Als het alarm afgaat, is het in iedergeval erg spannend, want dan mag jij klaarkomen. Deze oefening kan je goed leren hoe je moet omgaan met een vroegtijdige zaadlosing. Want als jij na 2 minuten al voelt dat je klaar gaat komen, moet je dus even een paar seconden wachten om vervolgens door te gaan met het masturberen. Breng je hand tussen je benen en leg je penis in de hand met glijmiddel.

Nu beweeg jij je penis lekker heen en weer. Je orgasme zal heerlijk zijn! Plaats nu je "gebruikelijke hand" achter je pik. Wel zo, dat je wijsvinger naar je ballen wijst. Nu beweeg je heel zachtjes recht met je hand op en neer. Je doet dit een tijdje heel rustig en zachtjes. Na een tijdje kun je het wat harder doen. Kijk wel uit dat je hand je ballen niet raakt, want dat kan minder prettig zijn tijdens het wilde heen en weer bewegen van je hand. Zet dat nummer ens op en tijdens jouw favoriete zin of stuk van dat nummer mag je klaarkomen.

Je zet het nummer dus aan, begint jezelf te masturberen en op jouw vastgestelde moment mag je pas klaarkomen! Je masturbeert zoals je altijd doet. Maar met èèn verschil. Als jij voelt dat je nu echt klaar gaat komen, blijf je ineens van je penis af! Je laat je sperma er vanzelf uitkomen.

Doordat je niet masturbeert terwijl je klaarkomt, dus niets knelt, zal je sperma er op vrije gang uit kunnen komen.

Een heerlijk gevoel, niets doen op dat moment en toch klaarkomen. Ga op bed liggen. Masturbeer met een hand, van de andere hand duw je een vinger, bijvoorbeeld je wijsvinger in je anus. Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat.

Eerst kan het een raar gevoel zijn, maar duw je vinger zo ver mogelijk in je kontje. Het is net of je in een "lege ruimte" zit, maar beweeg je vinger en je voelt al snel je prostaat. Met je vinger "aai" je hier overheen en je zult merken, als je dus tegelijkertijd je anus en jezelf aan het masturberen bent, dat je orgasme veel lekkerder is. Vaak komt er dan ook veel meer sperma uit je penis. Wacht tot je helemaal alleen thuis bent. Dan loop je naar de douche en zet alleen de warmwaterkraan open.

Je sluit de deur en doe al je kleren uit. Als je het water een tijdje laat stromen, zal de hele ruimte flink warm zijn. De stoom doet ook zijn werk. Als de ruimte lekker heet is, begin jij zelf in die ruimte te masturberen. Je moet zelf NIET onder die hete straal gaan staan!

Je hebt het warm van de ruimte en van het masturberen. Maak je penis stijf en ga op bed liggen. Nu ga je alleen met je vingers op je penis, die in je onderbroek zit, drummen. Met de andere hand pak jij je stijve penis vast en "slaat hem" in de hand met het glijmiddel. Je kunt natuurlijk ook je penis erin rollen etc. En in plaats van glijmiddel zou je het ook kunnen proberen met boter, of mayonaise.

Als je gaat klaarkomt, doe dat dan in diezelfde hand. Als het zover is en je hebt de mogelijkheid, ga dan helemaal naakt voor het raam zitten. Bij voorkeur de vensterbank zelf. Kijk naar buiten en bedenk dat iedereen die voorbij komt, jou zou kunnen zien. Omdat je in huis geen licht aan hebt, is dit vrijwel onmogelijk maar toch Ga nu jezelf masturberen voor het raam. Het idee alleen al kan heel opwindend werken. Maar dat is voor iedereen anders.

Ga op je knieën bed zitten. Als je de vinger in je anus duwd, trek jij je af door je hand naar je eikel toe te bewegen. Als jij je met je hand weer naar beneden trekt ga je met je vinger uit je anus. Je moet het zien als een actractie: Je vinger erin is je naar boven met je hand om je penis, je vinger eruit, is naar beneden met je hand om je penis. Je zit met je billen dus op je hakken. Je kunt voor het gemak je voeten wel over elkaar leggen. Je gaat jezelf nu gewoon aftrekken, maar je slaat met je benen naar elkaar toe en uit elkaar en ga zo door, zeker als je gaat klaarkomen.

Door het tegen elkaar slaan van de benen maak je lichaamscontact dat lekker is tijdens het masturberen en nog lekkerder tijdens het klaarkomen. Doe je hand, waarmee je normaal aftrekt om je penis. De andere hand vouw je erboven om je penis en ga zo masturberen. Omdat je nu met 2 handen masturbeert, lijkt je penis qua gevoel veel dikker en groter. Het klaarkomen is hier ook ook weer erg lekker! Zo dat je hoofd richting de grond wijst en je benen dus tegen de muur omhoog staan. Hou je goed tegen met je hand, want met de andere hand trek jij je af.

Het sperma heeft de vrije loop en het spuit eruit. Kijk wel uit dat je jezelf geen pijn doet! Je kunt ook voorzichtig aan je schaamhaar trekken als je dat lekker lijkt. Doe dit net zolang tot je klaar komt.

Doe hetzelfde als hierboven maar dan trek je met èèn hand aan je penis en met de andere hand streel jij je zak. Breng je duim en wijsvinger naar elkaar. Je hebt nu als het ware de "okay" teken. Door dat "rondje" steek jij je penis en zo masturbeer jij jezelf tot een hoogtepunt. Je gaat in het midden liggen op je buik als je penis stijf is.

Je duwd je penis tussen de twee matrassen en beweeg heen en weer. Je kunt net zo hard en wild gaan als jezelf wilt. Maar als het bed niet van jou is, kijk dan uit met het klaarkomen. Stop je stijve penis in dit zakje en leg hem tussen de matrassen.

Nu kun je zo hard en zo hevig heen en weer gaan als jezelf wilt. Let wel op dat het geen troep gaat worden! Nu kun je heerlijk in en uit het kussen gaan. Bij voorkeur een sok. Maak het goed nat en rol de sok om je penis. Nu ga je lekker masturberen met het natte kledingstuk om je penis. Hij voelt erg dik aan en je komt lekkerder klaar! Ga op bed liggen en probeer bij je stijve penis te komen. Misschien lukt je het niet helemaal maar misschien kun je toch je eilel likken.

Lik je eikel net zolang tot je klaarkomt. Je kunt zelf bepalen of je in je mond wilt klaarkomen of niet. Kun jij, omdat je lenig bent of een lange penis hebt je eigen penis in je mond nemen? Zuig er dan lekker aan of lik je hele penis. Ook hierbij kun jij jezelf in je eigen mond klaarkomen. Je kunt het op verschillende manieren doen. Als jij van jezelf al ver kunt spuiten, moet je even een paar dagen niet masturberen.

Dan ga je op je bed liggen, trekt je af en als je voelt dat je gaat klaarkomen, richt jij je penis richting je mond.

Als je dan klaarkomt, is de kans groot dat je sperma in je mond komt. Je kunt ook op je rug, met je benen in de hoogte, tegen de muur gaan masturberen. Als je voelt dat je gaat klaarkomen, open dan je mond, je richt je penis in de richting van je mond en je kunt nu klaarkomen. Ook hier is de kans dan groot dat jij jezelf in je mond spuit. Alleen voor de liefhebber!

Laat het even afkoelen. Als het afgekoeld is, stop jij je penis in de brinta. Je kunt met met penis in en uit de brinta gaan. Als je wat veel brinta in een kom doet, zal bij afkoeling de brinta wat "stijf" worden. Dit veraangenaamd het erinstoppen van je pik!

Als jij jezelf masturbeert kun jij jezelf ook klappen op je billen geven. Je masturbeert eerst een paar minuten af, dan sla jij jezelf op je billen. Dit kan zacht zijn, maar namate je opwinding toeneemt kun jij jezelf steeds harder slaan.

Kijk wel uit dat het geen pijn gaat doen en dat ander huisgenoten het niet horen dat jij jezelf een paar meppen op je bilen geeft!

Het slaan in combinatie met het masturberen kan lekker werken. Als je klaargekomen bent, ontspannen je spieren waardoor je de "klappen" nog wel een tijdje kunt voelen.

Hierbij kun je doen alsof met een andere jongen aan het masturberen bent. Ga voor de spiegel staan, helemaal naakt. Kijk naar je eigen lijf en maak complimenten naar jezelf. Wat een lekker lijf, wat een lekker kontje. Trek jezelf af, terwijl je naar je eigen lijf kijkt, Je ziet jezelf aan je stijve penis trekken. Ga door met complimenteren naar jezelf. Druk je penis tegen de spiegel aan zodat het net lijkt of jij je stijve penis tegen de penis van een ander drukt.

Je kunt jezelf ook kussen en tongen. Je zult zien als jij jezelf kust en je door blijft trekken, dat je opwinding toeneemt. Geniet van jezelf en van je spiegelbeeld. Als je klaarkomt, kom je tegen je "vriendje" aan klaar. Dit kan aaien zijn, maar je kunt er ook in knijpen of er aan trekken.

Bij velen geeft dit een extra lekker en geil gevoel en komen zo heftiger klaar! Hoe je dat doet? Je gaat op je bed liggen en gaat masturberen. Doe dat bijvoorbeeld met je linkerhand. Je blijft jezelf masturberen en ondertussen, lik jij je schouders.

Je gaat er met je natte tong overheen! Je kunt ook onder je oksels likken. Je kunt uiteraard alles likken van jezelf waar je tijdens het masturberen bij kunt komen. Het is erg lekker om tijdens het masturberen contact met je tong op je huid te hebben.

In plaats van jezelf ff snel te masturberen, doe je alleen het volgende. Je maakt je penis stijf en aai er alleen over heen. Je blijft je stijve penis net zo lang aaien tot je klaarkomt. De oefening hiervan is, om jezelf te beheersen. Je kunt van dat aaien zo opgewonden raken dat je de behoefte hebt om je te gaan trekken. Doe dat dus niet. Aai jezelf klaar, je zult zien en uiteraard voelen dat je een hevig en zeer lekker orgasme krijgt! Doe je hand losjes om je penis, en masseer de opening van je pisbuis bovenaan de penis.

Eerst heel voorzichtig, want het kan gevoelig zijn. Als er voorvocht vrijkomt, kan het met wat meer kracht. Je kunt ook je duim vochtig maken. Vooral niet toegeven aan het willen aftrekken, maar diep ademhalen en blijven doorgaan met het strelen met je duim van het urinegaatje. De massage van de urineopening moet gebeuren met de duim. Je kan beginnen als de penis nog niet stijf is, maar dan kan het gevoel zo intens zijn, dat je het idee hebt dat je moet plassen, en soms komt er dan ook, vooral als je het nog niet zo vaak gedaan hebt, wat urine uit.

Dat is heel gewoon. Als je penis gaat schokken, dit dan tegenhouden met je hand die je dus om je penis hebt, anders glijdt je duim van het randje van de urineopening, en dan is het effect weg. Nu kun je lekker "neuken" tussen je enkels. Neem jezelf eens op als je aan het masturberen bent! Heb je een video camera? Dan is dit pas spannend. Zet je video camera zo neer dat je goed te zien bent. Je kunt zelfs mooi inzoomen om jezelf in "close up" te kunnen zien. Schakel je video camera aan op je tv, zodat je direct het resultaat kunt bekijken.

Vergeet niet naderhand het bandje eruit te halen Zet alles mooi op een videoband en klaar is je privé-film! Maar geef de ander wel een copie van jullie "movie" mee, dan kun je elkaar ook niet verlinken Dit voelt helemaal lekker als je penis stijf is! Je nodigt een ander uit om jouw cijfers te geven. Nee niet voor iets wat je kunt, maar voor je penis. Het werkt erg opwindend. Uiteraard kun je het ook bij jezelf doen. Geef een cijfer voor je slappe penis, een cijfer voor je ballen, een cijfer voor je lichaam, voor je kontje, een cijfer voor je stijve penis, de vorm van je penis, grootte van je eikel of een cijfer voor hoe jij zelf tot en hoogtepunt trekt.

Aleen is leuk, maar samen is leuker! Dit kan zeer lekker zijn. Je voelt hem dan de hele tijd hangen. Het kan nog een lekkerder werking hebben als je de gulp van je broek open laat staan.

Deze ervaring zal je als je thuis bent lekker doen klaarkomen! Maak op en neergaande bewegingen. Blijf kijken hoe jij "je eigen penis bevredigt" , het klaarkomen zal fantastisch zijn.

Bij voorkeur een vrij grote. Ga als het ware boven de spiegel zitten en masturbeer jezelf. Je kunt nu hel goed zien hoe jij al masturberend er van onderen uit ziet. Ook dit is erg leuk om eens uit te proberen.

Nu ga jij je anus verwennen door er een vinger in te duwen. Kijk naar jezelf hoe dit gaat en eruit ziet. Het kan opwindend zijn, omdat je normaal nooit ziet wat je eigenlijk doet.

Maak er iets grappigs van door bepaalde voorwerpen in huis langs je stijve penis te houden. Denk bijvoorbeeld aan een afstands bediening, een flesje bier of een kaarsen standaard. Als je alleen woont kijk je natuurlijk wel eens naar een sexfilm en je masturbeerd daar dan ook wel bij. Dit is dan ook meer voor voor de "trekkertjes" die nog thuis wonen.

Huur een spannende sexfilm en ga gewoon in de huiskamer jezelf masturberen. Het idee om betrapt te kunnen worden of dat iemand door de ramen alles zou kunnen zien werkt opwindend. Een feit is hierbij, hoe meer spanning hoe lekkerder je orgasme zal wezen. Ga als het mooi en warm weer is lekker naar een stukje gras, langs het water. Zorg dat je penis stijf is en als er een bootje langs komt, ga jij ff met je penis aan de slag. De kans dat ze het opmerken is zeer klein maar het iedee dat ze je zien is des te spannender.

Ook hier weer, een lekkere hoogtepunt gegarandeerd! Je zet je deur perongeluk op een kiertje. Je gaat jezelf masturberen. Maar als er iemand binnenkomt Dan kun je natuurlijk op verschillende stranden je plek vinden. Je kunt, als je thuis bent lekker naakt rondlopen. Dit geeft een vrij gevoel en is voor sommigen ook sexueel prikkelend. Het horen of zien van hoe je moet masturberen. Eerst likt hij haar weelderige bos schaamhaar. Asian porno met blurry blokjes. Dit hoertje laat zich in de buitenlucht neuken.

Geil jong en blond mokkeltje en haar oudere minnaar. Jong stel neukt in het bos en laten zich filmen. Betrapt tijdens het neuken in het bos. Pik plukken in het bos. Hij vingert laat zich pijpen neukt en spuit haar gezicht vol sperma. Stiekem naakt tussen de bomen. Met een bos stiften in haar kut voor de webcam. Sexy meisje doet auditie als adult model. Latex aftrekken pijpen cumshots en plas sex.

Lekkere geile chick met dikke tieten neukt boom. Grote extreem behaarde kut. Veel groente is gezond maar ja ook in haar kut.
grote bos schaamhaar lul laten aftrekken

...Ero hengelo sperma in de kut

  • Sexdate overijssel thuisontvangst breda
  • 933
  • Ohhhhhhhhh mam ik ga spuiten hoor, ik ga spuiten, ik kom. Een vastgebonden sletje vinden in het bos. Ze perste haar vinger in haar reet en begon haar reet te vingeren.
  • Vrouw zoekt man seks sex massage amstelveen


Gangbang utrecht shemale ontvangt


Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel. Voelen is hierbij beleven. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet!

Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen. Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden.

Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar.

Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet! Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar! Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen.

Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt rustgevend. Leg een kussen achter je hoofd, tegen de muur. Doe je benen lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij je penis met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen. Je voelt weer dat je zo gaat klaarkomen, dus je stopt weer. Dan ga je weer beginnen met masturberen maar je blijft het rustig aan doen ook al neemt de opwinding toe.

Je zult zien dat als je dit doet, het klaarkomen lekkerder is. Maar je moet jezelf wel in bedwang houden. Een goede training om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen.

Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden. Ga je nu masturberen. Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen. Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen.

Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, door het masturberen, gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker is. Ga eens op de grond of bed zitten en leg een been in je nek! Als je klaarkomt, doe dat dan op je andere been. Je gaat jezelf nu niet masturberen, maar je masturbeert jezelf door alleen met je duim, of andere vinger s over je eikel heen te aaien.

Bij sommigen kan dit te gevoelig zijn, doe het dan niet, immers masturberen moet lekker zijn. Je zult merken dat de opwinding toe zal nemen en je penis harder en harder zal worden. Ga op je bed in de kleermakerszit zitten en masturbeer je in deze stand. Zorg dat je geen kramp in je been krijgt! Als je onder de douche staat kun jij jezelf ook heerlijk masturberen. Gebruik hierbij de douch-gel, Smeer je eerst helemaal in zodat je hele lijf lekker glad is.

Als je penis ook is ingesmeert, kun je hem zo door je handen laten glijden. Ook, als je wilt, kun je makkelijker een vinger in je anus doen als je ingesmeert bent. Als je klaar bent kun jij je weer afspoelen en schoon ben je weer! Wat je al niet kunt doen onder de douche!

Je kunt wat glijmiddel op je wijsvinger doen voor het lekkere gladde gevoel. Je zult zien dat je orgasme heviger en dus veel lekkerder zal zijn, omdat je de eikel hebt gestimuleert. Nu ga je in plaast van het "standaard" masturberen, jezelf anders masturberen: Plaats je duim aan de bovenkant je penis, onder de eikel, je wijs en je middelvinger plaats je aan de onderkant van je penis.

Nu ga je met kleine, korte bewegingen op en neer bewegen. Je masturbeert je dus , maar dan alleen op de plek onder je eikel-rand. Ook hierbij zal een orgasme niet uitblijven! Gebruik je arm om jezelf te bevredigen. Je gaat zitten en als je penis stijf is, ga je er alleen met je arm langs, heen en weer, een beetje duwen kan ook lekker zijn.

Je kunt ook ronddraaiende bewegingen maken, je kunt eigenlijk alle kanten op. Ga door tot je klaarkomt. Nu ga jij jezelf bevredigen door je penis over je buik heen te rollen.

Hierbij kan het lang duren voor dat je klaarkomt, maar het is de moeite waard en waarom zou je niet eens lekker de tijd nemen om jezelf te verwennen? Dat deden ze door een stokje heen en weer te draaien tussen hun handen. Dit kun je ook bij je penis doen. De ene hand plaats je aan de bovenkant van de penis de andere plaats je aan de onderkant.

Je moet hem natuurlijk niet omdraaien, maar gewoon lekker heen en weer bewegen. Laat je duimen omhoog steken. Plaats je rechterhand aan de rechterzijde van je penis, de linkerehand plaats je links. Je handen maken nu contact met je penis. Sluit nu je duimen over elkaar heen en bevredig nu jezelf door de handen naar voor en naar achter te bewegen.

Dan pak jij je penis vast en doe nu hetzelfde onder je navel. Ook hier aai je even met je penis overheen. Dan pak je weer je penis vast en ga je nu je rechterbeen in contact brengen met je penis. Zo ga je gewoon en tijdje door. Je kunt ook je penis een beetje "stevig" aanduwen op je benen en onder je navel.

Net wat jij zelf wilt. We nemen voor deze techniek even 10 minuten aan. Maar het mogen er ook 5 of 15 zijn. Dat bepaal je zelf. Je pakt een wekker en zet hem op in dit geval 10 minuten voordat hij afloopt. In deze tijd moet jij jezelf masturberen. Het mag niet eerder of later. Je neemt dus precies de tijd die je insteld. Bij ons dus 10 minuten. Je gaat jezelf nu masturberen, maar Heel leuk is, om tijdens het masturberen niet op de tijd te letten, maar net zo lang te masturberen, tot jij denkt dat de 10 minuten voorbij zijn.

Als het alarm afgaat, is het in iedergeval erg spannend, want dan mag jij klaarkomen. Deze oefening kan je goed leren hoe je moet omgaan met een vroegtijdige zaadlosing. Want als jij na 2 minuten al voelt dat je klaar gaat komen, moet je dus even een paar seconden wachten om vervolgens door te gaan met het masturberen.

Breng je hand tussen je benen en leg je penis in de hand met glijmiddel. Nu beweeg jij je penis lekker heen en weer. Je orgasme zal heerlijk zijn! Plaats nu je "gebruikelijke hand" achter je pik. Wel zo, dat je wijsvinger naar je ballen wijst. Nu beweeg je heel zachtjes recht met je hand op en neer. Je doet dit een tijdje heel rustig en zachtjes. Na een tijdje kun je het wat harder doen. Kijk wel uit dat je hand je ballen niet raakt, want dat kan minder prettig zijn tijdens het wilde heen en weer bewegen van je hand.

Zet dat nummer ens op en tijdens jouw favoriete zin of stuk van dat nummer mag je klaarkomen. Je zet het nummer dus aan, begint jezelf te masturberen en op jouw vastgestelde moment mag je pas klaarkomen! Je masturbeert zoals je altijd doet. Maar met èèn verschil. Als jij voelt dat je nu echt klaar gaat komen, blijf je ineens van je penis af! Je laat je sperma er vanzelf uitkomen. Doordat je niet masturbeert terwijl je klaarkomt, dus niets knelt, zal je sperma er op vrije gang uit kunnen komen.

Een heerlijk gevoel, niets doen op dat moment en toch klaarkomen. Ga op bed liggen. Masturbeer met een hand, van de andere hand duw je een vinger, bijvoorbeeld je wijsvinger in je anus.

Gebruik hiervoor wat glijmiddel of maak je vinger even nat. Eerst kan het een raar gevoel zijn, maar duw je vinger zo ver mogelijk in je kontje. Het is net of je in een "lege ruimte" zit, maar beweeg je vinger en je voelt al snel je prostaat. Met je vinger "aai" je hier overheen en je zult merken, als je dus tegelijkertijd je anus en jezelf aan het masturberen bent, dat je orgasme veel lekkerder is. Vaak komt er dan ook veel meer sperma uit je penis. Wacht tot je helemaal alleen thuis bent.

Dan loop je naar de douche en zet alleen de warmwaterkraan open. Je sluit de deur en doe al je kleren uit. Als je het water een tijdje laat stromen, zal de hele ruimte flink warm zijn. De stoom doet ook zijn werk. Als de ruimte lekker heet is, begin jij zelf in die ruimte te masturberen.

Je moet zelf NIET onder die hete straal gaan staan! Je hebt het warm van de ruimte en van het masturberen. Maak je penis stijf en ga op bed liggen. Nu ga je alleen met je vingers op je penis, die in je onderbroek zit, drummen. Met de andere hand pak jij je stijve penis vast en "slaat hem" in de hand met het glijmiddel. Je kunt natuurlijk ook je penis erin rollen etc. En in plaats van glijmiddel zou je het ook kunnen proberen met boter, of mayonaise.

Als je gaat klaarkomt, doe dat dan in diezelfde hand. Als het zover is en je hebt de mogelijkheid, ga dan helemaal naakt voor het raam zitten. Bij voorkeur de vensterbank zelf. Kijk naar buiten en bedenk dat iedereen die voorbij komt, jou zou kunnen zien. Omdat je in huis geen licht aan hebt, is dit vrijwel onmogelijk maar toch Ga nu jezelf masturberen voor het raam. Het idee alleen al kan heel opwindend werken. Maar dat is voor iedereen anders. Ga op je knieën bed zitten. Als je de vinger in je anus duwd, trek jij je af door je hand naar je eikel toe te bewegen.

Als jij je met je hand weer naar beneden trekt ga je met je vinger uit je anus. Je moet het zien als een actractie: Je vinger erin is je naar boven met je hand om je penis, je vinger eruit, is naar beneden met je hand om je penis. Je zit met je billen dus op je hakken. Je kunt voor het gemak je voeten wel over elkaar leggen. Je gaat jezelf nu gewoon aftrekken, maar je slaat met je benen naar elkaar toe en uit elkaar en ga zo door, zeker als je gaat klaarkomen.

Door het tegen elkaar slaan van de benen maak je lichaamscontact dat lekker is tijdens het masturberen en nog lekkerder tijdens het klaarkomen. Doe je hand, waarmee je normaal aftrekt om je penis. De andere hand vouw je erboven om je penis en ga zo masturberen. Omdat je nu met 2 handen masturbeert, lijkt je penis qua gevoel veel dikker en groter. Het klaarkomen is hier ook ook weer erg lekker! Zo dat je hoofd richting de grond wijst en je benen dus tegen de muur omhoog staan.

Hou je goed tegen met je hand, want met de andere hand trek jij je af. Het sperma heeft de vrije loop en het spuit eruit.

Kijk wel uit dat je jezelf geen pijn doet! Je kunt ook voorzichtig aan je schaamhaar trekken als je dat lekker lijkt. Doe dit net zolang tot je klaar komt. Doe hetzelfde als hierboven maar dan trek je met èèn hand aan je penis en met de andere hand streel jij je zak. Breng je duim en wijsvinger naar elkaar.

Je hebt nu als het ware de "okay" teken. Door dat "rondje" steek jij je penis en zo masturbeer jij jezelf tot een hoogtepunt. Je gaat in het midden liggen op je buik als je penis stijf is. Je duwd je penis tussen de twee matrassen en beweeg heen en weer. Je kunt net zo hard en wild gaan als jezelf wilt. Maar als het bed niet van jou is, kijk dan uit met het klaarkomen. Stop je stijve penis in dit zakje en leg hem tussen de matrassen.

Nu kun je zo hard en zo hevig heen en weer gaan als jezelf wilt. Let wel op dat het geen troep gaat worden! Nu kun je heerlijk in en uit het kussen gaan. Bij voorkeur een sok. Maak het goed nat en rol de sok om je penis. Nu ga je lekker masturberen met het natte kledingstuk om je penis. Hij voelt erg dik aan en je komt lekkerder klaar! Ga op bed liggen en probeer bij je stijve penis te komen. Misschien lukt je het niet helemaal maar misschien kun je toch je eilel likken.

Lik je eikel net zolang tot je klaarkomt. Je kunt zelf bepalen of je in je mond wilt klaarkomen of niet. Kun jij, omdat je lenig bent of een lange penis hebt je eigen penis in je mond nemen? Zuig er dan lekker aan of lik je hele penis. Ook hierbij kun jij jezelf in je eigen mond klaarkomen. Je kunt het op verschillende manieren doen. Als jij van jezelf al ver kunt spuiten, moet je even een paar dagen niet masturberen.

Dan ga je op je bed liggen, trekt je af en als je voelt dat je gaat klaarkomen, richt jij je penis richting je mond. Als je dan klaarkomt, is de kans groot dat je sperma in je mond komt. Je kunt ook op je rug, met je benen in de hoogte, tegen de muur gaan masturberen.

Als je voelt dat je gaat klaarkomen, open dan je mond, je richt je penis in de richting van je mond en je kunt nu klaarkomen.

Ook hier is de kans dan groot dat jij jezelf in je mond spuit. Alleen voor de liefhebber! Laat het even afkoelen. Als het afgekoeld is, stop jij je penis in de brinta. Je kunt met met penis in en uit de brinta gaan. Als je wat veel brinta in een kom doet, zal bij afkoeling de brinta wat "stijf" worden. Dit veraangenaamd het erinstoppen van je pik! Als jij jezelf masturbeert kun jij jezelf ook klappen op je billen geven. Je masturbeert eerst een paar minuten af, dan sla jij jezelf op je billen.

Dit kan zacht zijn, maar namate je opwinding toeneemt kun jij jezelf steeds harder slaan. Kijk wel uit dat het geen pijn gaat doen en dat ander huisgenoten het niet horen dat jij jezelf een paar meppen op je bilen geeft! Het slaan in combinatie met het masturberen kan lekker werken.

Als je klaargekomen bent, ontspannen je spieren waardoor je de "klappen" nog wel een tijdje kunt voelen. Hierbij kun je doen alsof met een andere jongen aan het masturberen bent. Ga voor de spiegel staan, helemaal naakt. Kijk naar je eigen lijf en maak complimenten naar jezelf. Wat een lekker lijf, wat een lekker kontje. Trek jezelf af, terwijl je naar je eigen lijf kijkt, Je ziet jezelf aan je stijve penis trekken.

Ga door met complimenteren naar jezelf. Druk je penis tegen de spiegel aan zodat het net lijkt of jij je stijve penis tegen de penis van een ander drukt.

Je kunt jezelf ook kussen en tongen. Je zult zien als jij jezelf kust en je door blijft trekken, dat je opwinding toeneemt. Geniet van jezelf en van je spiegelbeeld. Als je klaarkomt, kom je tegen je "vriendje" aan klaar. Dit kan aaien zijn, maar je kunt er ook in knijpen of er aan trekken. Bij velen geeft dit een extra lekker en geil gevoel en komen zo heftiger klaar! Hoe je dat doet? Je gaat op je bed liggen en gaat masturberen.

Doe dat bijvoorbeeld met je linkerhand. Je blijft jezelf masturberen en ondertussen, lik jij je schouders. Je gaat er met je natte tong overheen! Je kunt ook onder je oksels likken. Je kunt uiteraard alles likken van jezelf waar je tijdens het masturberen bij kunt komen.

Het is erg lekker om tijdens het masturberen contact met je tong op je huid te hebben. In plaats van jezelf ff snel te masturberen, doe je alleen het volgende.

Je maakt je penis stijf en aai er alleen over heen. Je blijft je stijve penis net zo lang aaien tot je klaarkomt. De oefening hiervan is, om jezelf te beheersen. Je kunt van dat aaien zo opgewonden raken dat je de behoefte hebt om je te gaan trekken. Doe dat dus niet. Aai jezelf klaar, je zult zien en uiteraard voelen dat je een hevig en zeer lekker orgasme krijgt!

Doe je hand losjes om je penis, en masseer de opening van je pisbuis bovenaan de penis. Eerst heel voorzichtig, want het kan gevoelig zijn. Als er voorvocht vrijkomt, kan het met wat meer kracht. Je kunt ook je duim vochtig maken.

Vooral niet toegeven aan het willen aftrekken, maar diep ademhalen en blijven doorgaan met het strelen met je duim van het urinegaatje. De massage van de urineopening moet gebeuren met de duim. Je kan beginnen als de penis nog niet stijf is, maar dan kan het gevoel zo intens zijn, dat je het idee hebt dat je moet plassen, en soms komt er dan ook, vooral als je het nog niet zo vaak gedaan hebt, wat urine uit.

Dat is heel gewoon. Als je penis gaat schokken, dit dan tegenhouden met je hand die je dus om je penis hebt, anders glijdt je duim van het randje van de urineopening, en dan is het effect weg. Nu kun je lekker "neuken" tussen je enkels. Neem jezelf eens op als je aan het masturberen bent! Heb je een video camera? Dan is dit pas spannend. Zet je video camera zo neer dat je goed te zien bent.

Je kunt zelfs mooi inzoomen om jezelf in "close up" te kunnen zien. Schakel je video camera aan op je tv, zodat je direct het resultaat kunt bekijken. Vergeet niet naderhand het bandje eruit te halen Zet alles mooi op een videoband en klaar is je privé-film! Maar geef de ander wel een copie van jullie "movie" mee, dan kun je elkaar ook niet verlinken Dit voelt helemaal lekker als je penis stijf is!

Je nodigt een ander uit om jouw cijfers te geven. Nee niet voor iets wat je kunt, maar voor je penis. Het werkt erg opwindend. Uiteraard kun je het ook bij jezelf doen. Geef een cijfer voor je slappe penis, een cijfer voor je ballen, een cijfer voor je lichaam, voor je kontje, een cijfer voor je stijve penis, de vorm van je penis, grootte van je eikel of een cijfer voor hoe jij zelf tot en hoogtepunt trekt. Aleen is leuk, maar samen is leuker! Dit kan zeer lekker zijn. Je voelt hem dan de hele tijd hangen.

Het kan nog een lekkerder werking hebben als je de gulp van je broek open laat staan. Deze ervaring zal je als je thuis bent lekker doen klaarkomen! Maak op en neergaande bewegingen. Blijf kijken hoe jij "je eigen penis bevredigt" , het klaarkomen zal fantastisch zijn. Bij voorkeur een vrij grote. Ga als het ware boven de spiegel zitten en masturbeer jezelf.

Je kunt nu hel goed zien hoe jij al masturberend er van onderen uit ziet. Ook dit is erg leuk om eens uit te proberen. Nu ga jij je anus verwennen door er een vinger in te duwen. Kijk naar jezelf hoe dit gaat en eruit ziet. Het kan opwindend zijn, omdat je normaal nooit ziet wat je eigenlijk doet. Maak er iets grappigs van door bepaalde voorwerpen in huis langs je stijve penis te houden. Denk bijvoorbeeld aan een afstands bediening, een flesje bier of een kaarsen standaard.

Als je alleen woont kijk je natuurlijk wel eens naar een sexfilm en je masturbeerd daar dan ook wel bij. Dit is dan ook meer voor voor de "trekkertjes" die nog thuis wonen. Huur een spannende sexfilm en ga gewoon in de huiskamer jezelf masturberen. Het idee om betrapt te kunnen worden of dat iemand door de ramen alles zou kunnen zien werkt opwindend. Een feit is hierbij, hoe meer spanning hoe lekkerder je orgasme zal wezen.

Ga als het mooi en warm weer is lekker naar een stukje gras, langs het water. Zorg dat je penis stijf is en als er een bootje langs komt, ga jij ff met je penis aan de slag. De kans dat ze het opmerken is zeer klein maar het iedee dat ze je zien is des te spannender. Ook hier weer, een lekkere hoogtepunt gegarandeerd! Je zet je deur perongeluk op een kiertje. Je gaat jezelf masturberen. Maar als er iemand binnenkomt Dan kun je natuurlijk op verschillende stranden je plek vinden. Je kunt, als je thuis bent lekker naakt rondlopen.

Dit geeft een vrij gevoel en is voor sommigen ook sexueel prikkelend. Het horen of zien van hoe je moet masturberen. We worden nieuwsgierig en gaan hetzelf dan ook doen. Toch doet iedereen het weer anders. Mocht je er met iemand over praten, over het en hoe masturberen, probeer dan eens die manier uit, hoe de ander het altijd doet. Hier kun je veel van leren. Je huurt een video of koopt een sex blaadje.

Doe alle masturbatie technieken die je ziet eens na. Doen Ik heb het vorige week voor het eerst geschoren, het is een fijn gevoel!

Ik had al veel schaamhaar, en mijn vriend zei dat het fijn was om je daar te scheren, dus probeerde ik het. Ik ga het nu vaker doen! Eerst had ik een enorme bos daar beneden, maar toen ik een keer met een paar vrienden voor de grap mijn schaam en okselhaar had geschoren, ging ik het vaker doen. Ik laat het eerst lang groeien, en dan scheer ik het weer kaal. RE Ik ben die eerste jongen van Ik heb de afgelopen twee dagen best een beetje last gehad van irritatie. Misschien omdat ik het niet goed heb geschoren?

Heb namelijk niet echt gelet op de richting ofzo. Iemand hier nog tips over? Kon het ook niet echt glad krijgen Zit er over te denken om als het niet te irriterend is in het algemeen het te blijven scheren op een streepje na richting mijn onderbuik. Altijd met de haargroeirichting mee scheren van boven naar beneden! En ja, blijf het scheren, veel fijner vind ik.

Scheren Ik scheer mijn schaamhaar ook, en ik raad je aan om het te doen. Laat het eerst lekker lang groeien, en scheer het daarna helemaal kaal, doe ik ook. Ik wist al voordat ik schaamhaar had, dat ik het zou gaan scheren. Vind haar helemaal niks. Onhygiënisch , vies , totaal niet lekker. Voor iemand die je paal zuigt is het ook niet lekker om op een bosje haar te zuigen, komop het is Idem met okselhaar en later borsthaar.

Been en arm haar laat ik wel staan, omdat dit anders teveel opvalt. Later ga ik ook mijn borsthaar scheren, ben het helemaal met jouw eens! Scheren Ik scheer mijn schaamhaar en okselhaar, zou elke jongen moeten doen, echt een heerlijk gevoel als je al die lange haren eraf scheert!!!!! Scheren Ben de topicstarter.

Niet dat je er ziek van wordt ofzo Maar toch, het heeft echt een duidelijke functie. Vandaag schaamhaar weer geschoren Maar krijg het niet mooi glad. Blijf redelijk grote stoppels houden. Update Even een update. Heb ondertussen mij schaamhaar meerdere keren geschoren. Scheer nu rest alles met de richting mee weg, daarna tegen de richting in zodat ook de stoppels weg zijn.

Dit vind ik erg fijn. Als ik dan klaar ben is het echt lekker glad. Vind het ook erg geil om te zien, die gladde huid.

Sowieso ook een prettiger gevoel, inplaats van die dos haar. Scheren jullie het ook helemaal weg? Of misschien nog iets anders? Ik ben ook een jongen van 18 jaar en scheer me schaamhaar al 3 jaar.

Ik denk net als die ene jongen van 18 jaar eraan om me schaamhaar permanent weg te laten laseren maar weet niet of ik het wel durf. Op internet zie ik dat je er misschien we onvruchtbaar van wordt omdat je ballen er te warm van worden.

Vraag me ook af waar ik naartoe moet. Doet een man of vrouw de behandeling? En ik krijg nogal snel een stijve pik. Lijkt me ook wel gek. Vraag me af of ze me dan wel willen behandelen.

Iemand hier ervaring mee? Patrick ster ofzo haha. Ik heb ervaring met laseren en bij mij heeft een vrouw dit behandeld. Je moet gewoon wat google of er een zaak bij jou in de buurt zit en dan een afspraak maken. De lengte van je penis is hiervoor totaal niet belangrijk, maar wel de kleur van je schaamhaar en of huidskleur.

Blond schaamhaar is gewoon moeilijk te verwijderen en ook voor mensen met een donkere huidskleur is dit lastig.

Donker schaamhaar op een lichte huid werkt gewoon het best. En van een stijve had ik echt geen last, want als ze laag bezig zijn, op je penis en ballen dan voel je dit best wel. Dat je er onvruchtbaar van kan worden is volgens die vrouw die mij heeft behandeld niet waar, maar een fabeltje.

Ik ben inmiddels klaar met de behandeling en mijn penis is nu voor altijd kaal, denk er dus wel goed over na, want er is na de behandeling geen weg meer terug. Ik heb erg veel schaamhaar, terwijl ik het nog geen week geleden heb geschoren! Hebben anderen ook dat hun schaamhaar zo snel groeit?

Het is wel fijn om het te scheren, en elke dag te zien hoe her weer terug groeit tot het weer superlang is En sinds welke leeftijd?

En om de hoeveel tijd? En hoe lang laat je het eerst groeien? Ikzelf scheer het vanaf mijn elfde okselhaar en schaamhaar , en laat het eerst best lang groeien het schaamhaar tenminste zoals sommige anderen, heb ik hierboven gelezen.

Ik ben hier best nieuwsgierig naar. Ik doe het regelmatig Vind alleen lastig om mijn ballen te scheren, heb best veel plooien daar dus moet heel voorzichtig te werk gaan. Ik vind het zo lekker om me daar te scheren! Ik vind het veel lekkerder om bij mijn penis geschoren te zijn of hele korte haartjes te hebben! Ik hoop dat meer jongens hun schaamhaar gaan scheren, want zo'n hele krullerige bos is zo veel minder fijn dat geschoren of ultrakort!

Als ik nu denk hoe lang ik mijn schaamhaar eerst had, lopen er rillingen over mijn rug! Echt, het zag er niet uit en zat echt niet lekker, al die lange, krullerige zwarte haren daarbeneden Dus ik adviseer elke jongen: Help Ik ben dertien en ik begin een baard te krijgen.

Ik heb geen leuk leven en ben heel onzeker. Dit zeg ik ook al in de topic: Ik heb nog alleen geen borsthaar gelukkig. Dus jullie helpen elkaar met scheren? Trekken jullie je dan ook samen af? En ik vroeg me af, zijn jullie lul en ballen ook even groot? Was al een tijdje terug dat ik dat had gedaan, en het was hard nodig! Had echt een oerwoud! Maar het is nu dus weer lekker mooi kaal.

Waarom zou je in vredesnaam dat hele oerwoud terug willen? Bij mij groeit het al supersnel, en binnen een week moet ik het weer scheren en is het net zo lang als dat het een week terug was. Maar bij de eerste keren scheren duurde het ongeveer een maand voordat het weer zo lang was. Maar nogmaals, waarom wil je in hemelsnaam die hele bos terug?

Kaal of superkort is veeeeeeeeeel fijner! Ik heb al genoeg schaamhaar om me lekker fris te kunnen scheren, helemaal omdat het lekker hard groeit zodat ik het minstens 1 keer per week moet scheren en kan kijken hoe het elke dag groeit tot het weet een krullende, weelderige dichte bos is en ik het weer moet scheren.

Maar goed, dat is mijn mening. Ik heb net mijn schaamhaar en okselhaar weer geschoren, was weer hard nodig want het was weer een dikke bos. En dat in een week tijd! Ik scheer me nu bijna 2 jaar elke week, en het is zo lekker fris! Ik kan bijna niet wachten tot het haar weer lekker lang is, dan kan ik me weer scheren, het scheren is zo lekker!

Ik raad elke jongen zijn schaamhaar en okselhaar te scheren, het is zo fijn! Echt, jongens, scheer het, het is mooier en fijner, geloof me maar! Echt, het is veel mooier en prettiger om geschoren te zijn. Het voelt lekker fris, helemaal als je dan ook net je okselhaar hebt geschoren. Dus, aan alle jongens die hun schaamhaar niet hebben geschoren of tenminste gemillimeterd: Scheer je schaamhaar, of je vrienden het nu doen of niet, scheren, want dat is echt het aller prettigst.

Blijf niet langer met lange krullende haren rondlopen, maar haal die lelijke bos weg! Dit is de beste tip die ik aan alle jongens die hun schaamhaar nog niet hebben geschoren! Het is echt lekker, geloof me maar!!!!!! Tot gisteren heb ik er nog nooit iets aan gedaan, ook niet bijgeknipt! Nu heb ik sinds deze zomer een nieuwe vriend als kamergenoot , en toen ik wilde douchen stapte ik naakt de badkamer in, waar blijkbaar mijn kamergenoot al naakt stond!

Toen zag ik dat hij zijn oksels net aan het scheren was, en hij zag dat ik superlang oksel en schaamhaar had, en hij zei dat ultrakort veel fijner was, en vroeg of ik ook een keer mijn schaam en okselhaar wilde kort scheren. Nou, ik had nog nooit met een trimmer gewerkt mijn haar was zo lang dat mijn kamergenoot zei dat ik eerst zijn trimmer moest gebruiken , dus ik wilde niet.

Maar toen stelde hij voor dat hij het wel wilde doen! Dus ik moest mijn armen omhoog doen en hij begon mijn okselhaar te trimmen, daarna deed hij mijn schaamhaar. Toen moest ik onder de douche gaan staan, en hij zeepte mijn oksels en schaamhaar in en begon met een scheermesje te scheren. Toen hij klaar was, vroeg hij of ik het zo fijner vond, met die stoppeltjes, of zo een lange bos. Ik antwoordde dat het zo fijner is, want dat is zo!

Zo kort voelt veel fijner en frisser! Ik heb nu best wel spijt dat ik 11 jaar lang met bossen haar onder mijn oksels en bij mijn penis heb rondgelopen Doen andere studenten dit ook, samen scheren?

Leeftijd maal drie plus drie. Scheer mij al sinds mijn 15, dus al 57 jaar en overal. Toen ik verkering kreeg gelijk mee begonnen want mijn vriendin vond het maar niks al dat haar in der mond. Nooit meer mee gestopt, en heerlijk fris. Sorry jongens, maar ik vind helemaal kaal zo stom staan.

Net of je naar een baby kijkt. Ik trim het netjes tot een bepaalde lengte en heb nooit klachten gehoord van mensen met wie ik sex had. Gelukkig ben ik op mijn lijf bijna niet behaard, alleen een leuke happytrail. Mijn ma heeft z'on speciaal machien die dat definitief verwijderd , en wil da ook dat het weg blijft , wil mijn ma eens vragen of ze dat bij mij wil doen het voor altijd laten verdwijnen , maar nog niet durven vragen , ze weet wel dak het weg scheer.

Jonge van 18 met ervaring van laseren ik hb een vraag doet het pijn als je je penis en ballen laat laseren want ik houdt meer van een klale penis. Ongeveer een half jaar geleden heb ik me van onder geschoren, maar ik kreeg rode bulletjes dus ik hebt het misschien niet helemaal goed gedaan.

Toen waren die haartjes nog dun en zacht, maar er kwamen harde stoppels die jeukten en ik durfde op school niet meer te douchen want ik was bang dat ze dat zagen en die rode plekken. Nu doet ik het voorzichtig met een schaartje, maar het lijkt net of alsdat het steeds sneller terugkom.

Hoe moet ik dat het beste doen? Jongen 14, ik ben de jongen 18 die ervaring heeft met laseren en sorry voor de late reactie, maar een tijdje niet meer gekeken. Met de pijn vind ik wel meevallen, waar het meeste haar zo boven de penis is niet pijnlijk en pik en ballen voel je wel iets, maar niet echt veel pijn ofso. Meer wat lichte prikjes en het voelt warm. Het apparaat heeft ook standen en op gevoelige plekken zetten ze deze wat lager zodat het allemaal om uit te houden is.

Inmiddels ben ik klaar en heb nu een hele kale penis en als je meer wilt weten dan hoor ik het wel. Succes, want als je graag een kale wilt is dit een ideale oplossing. Het is niet dat haar stugger of dikker wordt als je het scheert, alleen de dunnere top gaat er af en daarom lijkt het dikker. Na een tijd iedere haar uit en komt er een nieuw voor in de plaats en dan is het weer net als voor dat je het schoor, alleen ben je dan wat ouder en daarom groeit er misschien wat meer.

Die rode pikkels zijn vervelend, maar als je blijft scheren gaat dat over, hou even vol. Ik scheer het gewoon Waarom zou je het niet doen? Ik vind het ook frisser en je lul lijkt meteen een stuk groter.

En je huid kan er geïrriteerd door raken ik smeer het in met vet 2 dagen en dan gaat het wel.

Prive ontvangst nijmegen yolanthe


Ik weet nog niet wat ik verder wil. Ik denk dat ik het nu een beetje terug laat groeien rond mijn penis en dit bijhoud met trimmen. Al dat haar op mijn buik houd ik denk ik weg. Hoe denken jullie hierover? Hebben jullie hier ook ervaring mee? Ik scheer het sinds mijn elfde, en nu scheer ik me daar om de week, het is een fijn gevoel en het groeit snel, dus blijf het scheren is mijn advies!

Inmiddels aantal behandelingen achter de rug en het meeste is nu weg, dus straks gewoon altijd glad. Doen Ik heb het vorige week voor het eerst geschoren, het is een fijn gevoel! Ik had al veel schaamhaar, en mijn vriend zei dat het fijn was om je daar te scheren, dus probeerde ik het.

Ik ga het nu vaker doen! Eerst had ik een enorme bos daar beneden, maar toen ik een keer met een paar vrienden voor de grap mijn schaam en okselhaar had geschoren, ging ik het vaker doen. Ik laat het eerst lang groeien, en dan scheer ik het weer kaal.

RE Ik ben die eerste jongen van Ik heb de afgelopen twee dagen best een beetje last gehad van irritatie. Misschien omdat ik het niet goed heb geschoren? Heb namelijk niet echt gelet op de richting ofzo. Iemand hier nog tips over? Kon het ook niet echt glad krijgen Zit er over te denken om als het niet te irriterend is in het algemeen het te blijven scheren op een streepje na richting mijn onderbuik. Altijd met de haargroeirichting mee scheren van boven naar beneden!

En ja, blijf het scheren, veel fijner vind ik. Scheren Ik scheer mijn schaamhaar ook, en ik raad je aan om het te doen. Laat het eerst lekker lang groeien, en scheer het daarna helemaal kaal, doe ik ook.

Ik wist al voordat ik schaamhaar had, dat ik het zou gaan scheren. Vind haar helemaal niks. Onhygiënisch , vies , totaal niet lekker.

Voor iemand die je paal zuigt is het ook niet lekker om op een bosje haar te zuigen, komop het is Idem met okselhaar en later borsthaar. Been en arm haar laat ik wel staan, omdat dit anders teveel opvalt. Later ga ik ook mijn borsthaar scheren, ben het helemaal met jouw eens! Scheren Ik scheer mijn schaamhaar en okselhaar, zou elke jongen moeten doen, echt een heerlijk gevoel als je al die lange haren eraf scheert!!!!!

Scheren Ben de topicstarter. Niet dat je er ziek van wordt ofzo Maar toch, het heeft echt een duidelijke functie. Vandaag schaamhaar weer geschoren Maar krijg het niet mooi glad. Blijf redelijk grote stoppels houden.

Update Even een update. Heb ondertussen mij schaamhaar meerdere keren geschoren. Scheer nu rest alles met de richting mee weg, daarna tegen de richting in zodat ook de stoppels weg zijn. Dit vind ik erg fijn. Als ik dan klaar ben is het echt lekker glad. Vind het ook erg geil om te zien, die gladde huid. Sowieso ook een prettiger gevoel, inplaats van die dos haar. Scheren jullie het ook helemaal weg? Of misschien nog iets anders? Ik ben ook een jongen van 18 jaar en scheer me schaamhaar al 3 jaar.

Ik denk net als die ene jongen van 18 jaar eraan om me schaamhaar permanent weg te laten laseren maar weet niet of ik het wel durf. Op internet zie ik dat je er misschien we onvruchtbaar van wordt omdat je ballen er te warm van worden.

Vraag me ook af waar ik naartoe moet. Doet een man of vrouw de behandeling? En ik krijg nogal snel een stijve pik. Lijkt me ook wel gek. Vraag me af of ze me dan wel willen behandelen. Iemand hier ervaring mee?

Patrick ster ofzo haha. Ik heb ervaring met laseren en bij mij heeft een vrouw dit behandeld. Je moet gewoon wat google of er een zaak bij jou in de buurt zit en dan een afspraak maken. De lengte van je penis is hiervoor totaal niet belangrijk, maar wel de kleur van je schaamhaar en of huidskleur.

Blond schaamhaar is gewoon moeilijk te verwijderen en ook voor mensen met een donkere huidskleur is dit lastig. Donker schaamhaar op een lichte huid werkt gewoon het best. En van een stijve had ik echt geen last, want als ze laag bezig zijn, op je penis en ballen dan voel je dit best wel.

Dat je er onvruchtbaar van kan worden is volgens die vrouw die mij heeft behandeld niet waar, maar een fabeltje. Ik ben inmiddels klaar met de behandeling en mijn penis is nu voor altijd kaal, denk er dus wel goed over na, want er is na de behandeling geen weg meer terug. Ik heb erg veel schaamhaar, terwijl ik het nog geen week geleden heb geschoren!

Hebben anderen ook dat hun schaamhaar zo snel groeit? Het is wel fijn om het te scheren, en elke dag te zien hoe her weer terug groeit tot het weer superlang is En sinds welke leeftijd? En om de hoeveel tijd? En hoe lang laat je het eerst groeien? Ikzelf scheer het vanaf mijn elfde okselhaar en schaamhaar , en laat het eerst best lang groeien het schaamhaar tenminste zoals sommige anderen, heb ik hierboven gelezen. Ik ben hier best nieuwsgierig naar.

Ik doe het regelmatig Vind alleen lastig om mijn ballen te scheren, heb best veel plooien daar dus moet heel voorzichtig te werk gaan. Ik vind het zo lekker om me daar te scheren! Ik vind het veel lekkerder om bij mijn penis geschoren te zijn of hele korte haartjes te hebben! Ik hoop dat meer jongens hun schaamhaar gaan scheren, want zo'n hele krullerige bos is zo veel minder fijn dat geschoren of ultrakort! Als ik nu denk hoe lang ik mijn schaamhaar eerst had, lopen er rillingen over mijn rug!

Echt, het zag er niet uit en zat echt niet lekker, al die lange, krullerige zwarte haren daarbeneden Dus ik adviseer elke jongen: Help Ik ben dertien en ik begin een baard te krijgen. Ik heb geen leuk leven en ben heel onzeker. Dit zeg ik ook al in de topic: Ik heb nog alleen geen borsthaar gelukkig. Dus jullie helpen elkaar met scheren? Trekken jullie je dan ook samen af? En ik vroeg me af, zijn jullie lul en ballen ook even groot?

Was al een tijdje terug dat ik dat had gedaan, en het was hard nodig! Had echt een oerwoud! Maar het is nu dus weer lekker mooi kaal.

Waarom zou je in vredesnaam dat hele oerwoud terug willen? Bij mij groeit het al supersnel, en binnen een week moet ik het weer scheren en is het net zo lang als dat het een week terug was. Maar bij de eerste keren scheren duurde het ongeveer een maand voordat het weer zo lang was.

Maar nogmaals, waarom wil je in hemelsnaam die hele bos terug? Nieuwsgierig pakte ik ze en sloeg ze open. Divers neukvlees passeerde mijn netvlies en deed mijn bloed koken van geilheid. Nooit verwacht dat mijn eigen moeder zulke wulpse bladen las.

Ik nam ze mee naar mijn slaapkamer. Kon ik eens flink mijn ballen legen, want die stonden op knappen. Binnen de kortste keren had ik mijn pik in mijn handen en lag ik heerlijk mijn ballen te kneden al kijkende naar heerlijke klitjes, kutjes en kontjes. Plotseling kwam ik een ingezonden berichtje dat door mijn moeder was omcirkeld met pen.

Mijn lul was snoeihard geworden. Het stuk ging over een man die slipjes van zijn vrouw droeg. Dat moest ik dan ook maar eens doen. De gedachte aan mijn moeder die zeik nat wordt van een man die haar slipjes draagt deed mijn lul steenhard worden.

Nog nooit had ik zo'n stijve lul gehad, dacht ik. Het duurde dan ook niet lang of druppels voorvocht verlieten mijn eikel.

Binnen de kortste keren spoot ik mijn ballen leeg. Mijn eigen pik is zwaar behaard. De gedachte mijn moeders slipjes te dragen maakte me bloedje geil. Nog steeds was er niemand thuis. Met een halve erectie liep ik naar de badkamer. Ik doorzocht de wasmand en vond een mooi kanten slipje gedragen door mijn moeder. Eerst rook ik er aan. Ik kon mijn moeders kutgeuren nog licht ruiken en het deed mijn lul stijf worden. Ik trok haar slipje aan en ging voor de spiegel van mijn moeder staan.

Geil zo'n stijve lul in zo'n pikant ondergoedje van mam. Alleen jammer van al die haren op mijn pik. Ik pakte een schaar om de eerste bossen schaamhaar van mijn ballen te verwijderen. Steeds meer van mijn zak werd zichtbaar. Vervolgens pakte ik de fles met scheer gel, wreef mijn zak in en pakte mijn vaders scheermes. Voorzichtig scheerde ik mijn ballen kaal. Wauw, wat een vreselijk geil gezicht vond ik dat toen ik mij eens in de spiegel bekeek.

Een stijve kale pik met daaronder een mooie kale zak! Ik stapte snel onder de douche en wreef heerlijk over mijn kale balzak. Toen hoorde ik mijn moeder thuis komen en rende naar mijn kamer om me aan te kleden en de pornoblaadjes, die ik nog niet allemaal had kunnen bekijken, stopte ik weer op hun plaats terug. Wat voelde ik me geil zeg.

Vooral ook omdat ik een slipje van mijn moeder had gedragen en geroken! Dat zou ik vaker gaan doen Mijn moeder heet Susanne, is een vrouw van 43 en ziet er nog erg strak uit voor haar leeftijd. Ze sport nog geregeld en doet redelijk haar best om er nog goed gekleed uit te zien. Ze besteedt veel tijd aan haar uiterlijk.

Heeft mooie lange nagels die zij eigenlijk bijna nooit lakt Haar borsten zijn flink maar niet meer zo stevig. Ze hangen een beetje en soms, als zij het koud heeft kan ik zien dat zij grote tepels heeft. Omdat zij veel sport heeft zij nog een lekker stevig kontje en een strakke buik.

In de weken die volgden na het scheren van mijn lul en het dragen van haar slipje kwam ik niet echt in de gelegenheid om nog eens door die pornoblaadjes van mijn moeder te bladeren. Op een dag was zij alleen thuis. Ik had een paar uur eerder vrij van school. Dus tegen 12 uur 's middags kwam ik thuis. Ik deed heel stilletjes. Ik liep de trap op en zag waar ik zo naar verlangde. De deur van de douche stond open en ik zag mijn moeder zichzelf uitkleden.

Mijn lul begon te groeien en klopte in mijn broek. Ze trok haar shirt uit. Haar geile tieten waren bloot. Ze droeg geen bh. Wat een tepels heeft dat wijf zeg. Ze kneep in haar tepels die stijf werden. Ze maakte cirkeltjes om haar tepels en zuchtte daarbij verlekkert. Ze pakte beide tepels en trok haar half hangende tieten aan haar tepels omhoog. Ze trok haar rok uit. Ze droeg een minuscule slip. Ze ging op de badrand zitten, trok haar slip uit, gooide die in de wasmand, pakte de scheer gel en deed haar benen wijd.

Lekker kaal was ze. Ik kon zo in haar geile gleuf kijken. Echt een geil gezicht. Ze smeerde haar kutje in en scheerde haar venusheuvel behoedzaam. Ik had mijn lul ondertussen uit mijn broek gehaald en rukte als de wilde. Nadat ze klaar was met scheren begon ze haar clitje te strelen en stopte een vinger in haar kutje. Ook haar schaamlippen die lekker groot waren liet ze niet ongemoeid.

Ze kneep in haar lipjes en trok er af en toe aan. Al snel spoot ik mijn zaad in mijn onderbroek. Mijn moeder had nog steeds niet door dat ik er was. Ik deed of ik van niets wist en begon geluid te maken.

Ben jij dat Steven. Ik antwoordde met ja en stormde de trap op. De deur van de douche viel dicht. Ik rende mijn kamer in en trok snel mijn ondergoed uit. Ik trok een dunne wijde linnen witte broek aan.

Door de stof kan je mijn lul bijna zien zitten. Mijn lul kan heerlijk vrij bewegen. Mijn moeder kwam met een rood hoofd de badkamer uitgelopen. Ik wilde net even in bad gaan want ik zie er niet uit! Nou mam, daar ben ik het niet mee eens hoor. Je ziet er best lekker uit! Meen je dat nou Steven? Haar ogen werden groter en richtte zich op mijn kruis. Ik rustte op mijn andere been, waardoor mijn nog half stijve lul naar de ander kant van mijn broek schoof.

Verschrikt keek ze me aan. Ja, dat meen ik. Je doet toch goed je best om er goed uit te zien. Je ziet er nog erg strak uit. Ik weet zeker dat menig man jou nog nakijkt en wel zin in je heeft! Ik zou het wel weten. Bedoel je dat je mij, je eigen moeder aantrekkelijk vindt? Mijn lul begon langzaam stijver en stijver te worden en mijn moeder had het in de gaten. Er kwam een lichte glimlach op haar gezicht.

Ja ik zie het zei ze lachend en wijzend naar mijn half stijve lul. Je lul spreekt boekdelen, kijk hem eens stijf worden. Oh sorry riep ik uit! Dat is toch heel normaal voor jongens van jou leeftijd. Als het maar even over seks gaat gieren de hormonen je lul in. Trouwens aan de bult in je broek te zien mag jij er ook best zijn hoor. Volgens mij heb je een hele grote lul, lekker hoor daar houden vrouwen als ik wel van.

Wauw, wat een taal kwam er uit die mond. Wat vind je het mooiste aan mij vroeg ze plotseling. Ohh antwoordde ze, maar die zijn helemaal niet zo stevig meer. Je vader vindt ze niet mooi meer. Hij wil dat ik mijn tieten laat liften.

Nee, mam niet doen hoor. Ze zijn mooi, jou tieten. Ze hangen toch lekker en dat vind ik mooi. Ik wordt er helemaal een beetje verlegen van. Hoeft niet hoor mam. Ik vind het gewoon mooi om naar jou lijf te kijken zei ik.

Hoe dik is je pik? Hoe lang is hij? Je zorgt ook hier weer dat je penis stijf is. Ga als het ware met je vingers uit elkaar via je buik naar je stijve penis. Stimuleer nu je eikel met je ring en middelvinger. Dan kun jij jezelf heerlijk masturberen. Je hakken kun je onder je billen plaatsen. Je gaat masturberen en komt klaar op het bed.

Als je niet op het bed wilt klaarkomen, leg je er bijvoorbeeld een handdoek neer, of als je voelt dat je klaarkomt, kun je het ook op je lichaam laten komen. Smeer je penis goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "soppen" van het masturberen. Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en je penis even wassen.

Althans, dat is wel zo fris Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen. Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus duwen. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af. Je kunt ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar. Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom.

Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt. Want seks met condoom is safe! Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten.

Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen. Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht.

Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden.