meesteres neukt slaaf homo groep sex

Als wij elkaar los laten hoor ik Corry even zachtjes kreunen, ze loopt voor mij de kamer in. Het is een gezellige niet al te grote kamer. Er staat niet al te veel maar net genoeg om het gezellig te maken. We praten over allerlei zaken, langzaam merk ik dat het gesprek over gaat op de dingen die wij in onze berichtjes bespraken. Na een tweede kop koffie vraag ik waar het toilet is omdat ik nodig moet plassen. Corry wijst hem aan en kijkt mij even glimlachend aan.

Of moet ik je helpen? Lachend duwt zij mij het toilet in en loopt zelf terug naar de kamer, als ik de kamer weer in loop zie ik dat Corry in de keuken staat en bezig is met een glas water te vullen. Als zij zich omdraait sta ik vlak achter haar en laat gelijk mijn lippen die van haar raken, heel even is ze stil dan beantwoord zij mijn zoen heel wild.

Ik laat een hand over haar lichaam strelen en raak zachtjes een van haar borsten aan. Er klinkt een lichte kreun tussen haar lippen die gesmoord wordt in mijn mond. Ik voel haar hand op mijn billen, met een stevige greep knijpt ze zachtjes langzaam zakt haar hand over mijn billen heen wat mij een zalig gevoel geeft in mijn onderbuik.

We hebben het al eens gehad over lichte sm , eerst wilde ze niet maar later begon ze er steeds meer in te zien. Ze laat mijn lippen los en kijkt mij strak aan, in haar ogen brand een vuurtje wat aangeeft dat ze meer wil als alleen maar ontmoeten. Ik schrik een beetje van haar woorden, ik was op veel voorbereid maar niet dat zij al zover was dat ze mijn meesteres zou zijn.

Iets wat ik heel graag wil dat ze doet. Zonder twijfelen begin ik mij uit te kleden, even dwaalt mijn blik naar het raam. Vanuit de straat kunnen ze in de kamer kijken en dan ben ik straks in mijn blote billen door iedereen te aanschouwen. De spanning wint het van mijn twijfels. Snel trek ik alles uit en draai mij naar Corry toe met mijn billen. Er gebeurt niets maar ik voel dat ze staat te genieten van het uitzicht.

Maar ik wil wel al die haren ervan af hebben. Ik krijg een tik met haar volle hand op mijn billen waardoor ik een stukje naar voren schiet. Ik voel haar vinger door mijn bilnaad glijden en die stopt even bij mijn gaatje.

Heel even gaat de vinger een klein stukje erin wat mij een zalig gevoel geeft. Ze laat mij los en duwt mij voor zich uit naar de gang, we gaan naar de badkamer waar ze mij op de grond legt. Ik lig op een handdoek op mijn rug en kijk naar haar. Ze stapt over mij heen waardoor ik recht tegen haar billen aan kijk. Er zit een mooie slip omheen die haar billen netjes bedekt houdt, ze blijft even zo staan en kijkt glimlachend naar beneden.

In haar ogen is te zien dat ze steeds verder in de rol van Meesteres komt. Ik ga je nu eerst eens van je beharing af helpen. Ze stapt over mij heen met een scheermes en scheerschuim komt ze terug. Als ze bij mijn voeten staat laat zij zich langzaam zakken en gaat tussen mijn benen zitten.

Al snel is mijn hele onderlichaam ingesmeerd met schuim, met en vaardige hand verwijdert zij al de beharing rond mijn pik en ballen. Ik moet me omdraaien en op mijn handen en knieën gaan zitten. Mijn billen worden ook ingesmeerd met het schuim waarna hier ook iedere haar verdwijnt, mijn bilnaadje wordt ook keurig van de beharing ontdaan. Even later wordt mijn onderlichaam met de douchekraan afgespoeld. Met een handdoek wrijft ze mij droog en legt mij weer op mijn rug.

Zonder twijfel komt ze weer over mij heen staan, ik kijk weer tegen haar slip aan die een vochtige plek aan de voorkant heeft. Langzaam zakt ze iets door haar benen en met haar vingers trekt ze haar slip opzij. Ineens stroomt er met grote kracht heel veel warm blanke urine uit haar kutje.

Ik druk mijn mond omhoog om al haar urine op te vangen. Het is zoveel dat er langs alle kanten van mijn gezicht de warme stralen lopen, als ik mijn mond en tong uitsteek en die tegen haar harde knopje laat komen hoor ik Corry hard steunen.

Heel snel loopt mijn mond vol met haar sappen terwijl ze kreunend klaarkomt. Sta op en ga over het toilet heen liggen met je billen in de lucht. Als ik lig zoals ze heeft gezegd voel ik met een harde klap haar hand op mijn billen neerkomen, er volgen nog een aantal klappen. Het genot in mijn lichaam groeit naar ongekende hoogte, mijn lul staat hard tegen mijn buik aan te kloppen.

Even gebeurt er niets meer en hoor ik alleen de ademhaling van Corry, ze is even aan het uitrusten van de nodige inspanningen. Er strijkt een lichte wind langs mijn benen als zij de deur van de badkamer open doet, ik blijf liggen zoals zij mij heeft gezegd. Even later komt ze weer terug met een krukje in haar hand en in haar andere hand heeft zij een aantal touwen. Het krukje wordt in het midden van de badkamer gezet, ze pakt mij bij mijn haren en legt mij met mijn buik op het krukje.

Mijn armen maakt ze met de touwen vast aan een paar leidingen die door de badkamer heen lopen. Ik krijg een doek over mijn hoofd en kan niets meer zien, weer is het stil. Dan voel ik een touw rond mijn enkels getrokken worden waardoor ik nu nergens meer heen kan. Het krukje is in hoogte verstelbaar, langzaam gaat het een stukje omhoog. Dan is het weer stil in de badkamer, er is ook een beetje angst in mij omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren.

Er valt een koude, zachte, natte druppel op mijn billen die langzaam door mijn bilnaad heen loopt. Als hij bij mijn gaatje is wordt er een vinger met druppel en al mijn gaatje ingedrukt, al vaak heb ik zelf mijn gaatje bewerkt met een vinger en een kleine dildo. Eenmaal op een terrasje had ik het al flink warm en ik werkte snel twee pinten naar binnen.

Mijn hemel, wat liepen er weer een hoop lekkere meiden op straat. Ik heb een afwijking als het om het observeren van vrouwen gaat. Ik kijk ze altijd regelrecht in hun kruis! En haar kont wordt ook gekeurd! Ik hou van een broek waar wat in zit, dus niet van die dunne sprieten. Een lekkere kont en een kruis waar je de glooiing van de venusheuvel lekker ziet zitten! Dan glijdt mijn blik omhoog naar haar borsten. Ik houd van vrouwen die er zelfverzekerd uit zien en een rechte houding hebben, waardoor hun borsten prominent naar voren steken.

Het maakt me dan ook niet uit of ze hele grote of kleine borsten hebben. Zo keek ik dus flink om me heen en werd behoorlijk geil van al dat lekkers!

Voor ik het wist was het half vijf. Ik stond op en wandelde rustig naar de Herengracht. Na een kwartiertje lopen stond ik voor de deur van Herengracht 68R.

Ik belde aan en via de intercom kreeg ik een vrouw te horen. Het was Elly en ze deed de deur voor me open en zei mij dat ik door kon lopen naar boven. Het was een schitterend grachtenpand met van die mooie hoge plafonds en een stijlvolle trap.

Bovengekomen stond haar deur al open. Er stond een grote zwarte, leren bank en diverse kleinere, zwartleren stoelen. Aan de muur hing een enorme, manshoge spiegel. In de ruimte ernaast hoorde ik Elly rommelen. Ik liep nog wat rond en na een tijdje hoorde ik de deur opengaan en draaide me om. In de deuropening stond een knappe vrouw. Ik denk dat ze een jaar of 55 was van vrouwen van die leeftijd word ik trouwens ook behoorlijk geil!

Wat nog het meest opviel was haar kleding. Alhoewel, als je het al kleding kon noemen! Ze had een zwart, superstrak, glimmend, supergeil pak aan. Het was denk ik iets van latex en liet niets aan de verbeelding over als het om de vorm van haar lichaam ging. Van haar voeten tot haar schouders was zij in het geile, zwarte latex gehuld. Het zat zo strak dat het leek alsof ze niets aanhad. Ze had heerlijke, volle borsten en lekkere brede heupen.

Onder aan het pak, aan haar voeten, zaten zwarte pumps met enorme hoge hakken. Door die hoge hakken stond ze in een lekkere houding, waardoor haar lekkere, volle kont parmantig naar achteren stak. Het was, al met al, een mooie, aantrekkelijke, geile, maar oh zo dominant uitziende vrouw! Ik hou niet van miezerige mannetjes die maar doen waar ze zelf zin in hebben! Zo sleepte ze me naar een hoek in de kamer.

Je cadeau kun je niet halen! Ik ben je cadeau! Daar kreeg ik een klap in mijn gezicht! Daar stond ik dan, als een lulletje in een hoek. Hulpeloos tegen deze dominante vrouw. En dan nu jouw cadeau. Jij hebt het genoegen vandaag mijn slaaf te mogen zijn. Je krijgt een lesje in nederigheid en onderdanigheid! Veel tijd om bij te komen kreeg ik trouwens niet, want Elly ging alweer verder. Langzaam begon ik mij uit te kleden. Toen ik mijn T-shirt uittrok en mijn blote bovenlijf te zien was wreef Elly met haar latex handschoen over mijn lijf.

Toen trok ik mijn broek en mijn onderbroek uit en daar stond ik dan, in mijn nakie. Ze betastte mij overal alsof ik gekeurd werd. Het resultaat was wel dat ik een behoorlijk harde pik kreeg. Ik trok het aan en het zat vreselijk strak om mijn kont. Aan de voorkant van het broekje zat een kleine opening en daar moest ik mijn dikke pik en mijn harde ballen doorheen steken.

Het was een erg geil gezicht. Die zwarte, latex, tweede huid waarin je precies de vorm van mijn kont kon zien en die harde lul die recht omhoog, uit de broek stak. Ga jij maar eens voor die grote spiegel staan en kijk maar eens goed naar die geile vent in die spiegel. Ik wil dat jij jezelf aftrekt terwijl je geile taal praat tegen die gozer! Ik werd voor de spiegel gezet en moest mijn paal vastpakken. En ik wil dat jouw blik strak op het geile mannenlijf van je spiegelbeeld gericht blijft!

Ik wil dat jij je pik vast blijft houden en onder geen beding loslaat en je mag pas ophouden met rukken als ik dat zeg! En nu wil ik dat je geil wordt! Ik keek naar mijn eigen lijf dat best wel goed gevormd was. Het was trouwens best wel een geil gezicht dat latex broekje, strak om mijn reet en diep in mijn bilnaad, en mijn geile, intussen glimmende pik in mijn pompende hand.

Ik zou je paardenlul wel lekker willen pijpen. Ik verlang er naar jouw dikke, glimmende leuter in mijn mond te hebben. Ooh, wat word ik geil! Ja, vieze smeerlap, laat mij je eens lekker aftrekken! Ik wil die paarse eikel van je door mijn hand voelen glijden! Ik zal je leeg melken! Ik wil dat geile sperma van je uit je zak slurpen, ik wil het over mijn vuist zien stromen! Jaaaaaah, pompen, aaah, pompen! Je bent een vuile slet! Je wilt het liefst geneukt worden hè?

Je bent een slaaf en wilt vernederd worden! Zegt het tegen me! Ik rukte als een bezetene en mijn vuist neukte mijn geile pik. En toen kwam het! Dikke klodders kleverig sperma vlogen in het rond! Ik moest van Elly door blijven pompen. Het geil kwam aan mijn handen te zitten en mijn pik werd glibberig en kletsnat van mijn eigen zaad!

Ik weet dat je geil bent! Laat al je geile opwinding maar naar buiten ontsnappen! Ik bleef rukken en het sperma liep intussen in stralen langs mijn zak en het geile, strakke, zwarte latex broekje.

Zie je wel dat je kan luisteren? En nu wil ik dat jij je smerige handen schoon likt! Ik hou niet van kleverige jongetjes! Ik had nog nooit sperma geproefd. Ik stak mijn tong ver uit en likte gulzig aan de klodders sperma. Na een tijdje likken kwam Elly voor mij staan en zakte door haar knieën. Ze slurpte mijn glibberige lul in één keer naar binnen. Zo te horen genoot Elly echt van mijn zware pik en ze zoog mijn ballen compleet leeg!

Toen begon ze mijn zak en het zwarte, latex broekje schoon te likken. Ze liet geen druppel sperma achter. Ik werd op mijn knieën gedwongen en ze stak haar voet naar voren.

En je begint met mijn schoenen! De latex pump werd voor mijn neus gehouden en ik begon er aan te likken. Ze draaide haar voet een beetje, zodat ik de naaldhak in mijn mond kon nemen. Ik begon de hak driftig te pijpen!

Terwijl ik haar voeten likte wreef Elly hard met haar hand over haar kut en met haar andere hand pakte ze haar zware tieten beet! Langzaam bewoog ik mijn mond omhoog. Langs haar kuiten en vervolgens likte ik haar dijen. Ik wilde graag haar kut likken, maar die zat nog mooi ingepakt in het geile, latex pakje. Ik ging verder langs de latex billen. Wat rook dat toch allemaal lekker geil! Ik eindigde in haar nek.

Ze friemelde wat met haar handen tussen haar benen en daar opende het latex pakje zich! Haar zeiknatte, rijpe kut glom als een overrijpe peer en haar schaamlippen waren opgezwollen van geiligheid. Wat een geile lucht verspreidde deze vrouw!

Ik stak mijn tong uit en likte haar diep in haar druipende grot. Binnen de kortste keren glom mijn hele gezicht van de kutsappen! Elly pakte mijn hoofd stevig beet en trok me diep in haar natte kruis.

...

Natte pruim milf heerlen

Ik ben in augustus jarig en dan is het meestal lekker warm weer. Dat was goed af te leiden uit de kleding van mijn gasten, want dat had in veel gevallen niet veel om het lijf! Je zult begrijpen dat ik vooral oog had voor de vrouwen om mij heen en kon dan ook bijna niet van ze afblijven. Na een tijdje stapte één van mijn vriendinnen naar voren en vroeg even om stilte. Maar er is een probleempje, het cadeau was te groot om hier mee naartoe te nemen en dus zal je het zelf moeten ophalen.

Het is een cadeau van alle meiden en ik weet zeker dat je het leuk zal vinden. Ik kon het niet laten om haar even lekker bij haar kont te pakken. We gingen verder met het feestje en dronken er lekker op los. Na een tijdje kwam Leontien bij me staan. Je moet naar de Herengracht nr. In gedachte had ik haar al uitgekleed en zag ik haar mooie, ronde blote kontje. Het werd die avond aardig laat. Om een uur of drie gingen de laatste vrienden weg en ik maakte er dankbaar misbruik van om alle dames nog eens goed in mijn armen te nemen en natuurlijk hier en daar even lekker te voelen!

De volgende dag heb ik lekker lang uitgeslapen. Om een uur of twee in de middag stond ik op en ben lekker lang onder de douche gaan staan. Het was lekker weer buiten en ik besloot eerst nog een pilsje te pakken voor ik naar de Herengracht zou lopen. Eenmaal op een terrasje had ik het al flink warm en ik werkte snel twee pinten naar binnen. Mijn hemel, wat liepen er weer een hoop lekkere meiden op straat.

Ik heb een afwijking als het om het observeren van vrouwen gaat. Ik kijk ze altijd regelrecht in hun kruis! En haar kont wordt ook gekeurd!

Ik hou van een broek waar wat in zit, dus niet van die dunne sprieten. Een lekkere kont en een kruis waar je de glooiing van de venusheuvel lekker ziet zitten! Dan glijdt mijn blik omhoog naar haar borsten. Ik houd van vrouwen die er zelfverzekerd uit zien en een rechte houding hebben, waardoor hun borsten prominent naar voren steken.

Het maakt me dan ook niet uit of ze hele grote of kleine borsten hebben. Zo keek ik dus flink om me heen en werd behoorlijk geil van al dat lekkers! Voor ik het wist was het half vijf. Ik stond op en wandelde rustig naar de Herengracht. Na een kwartiertje lopen stond ik voor de deur van Herengracht 68R. Ik belde aan en via de intercom kreeg ik een vrouw te horen. Het was Elly en ze deed de deur voor me open en zei mij dat ik door kon lopen naar boven.

Het was een schitterend grachtenpand met van die mooie hoge plafonds en een stijlvolle trap. Bovengekomen stond haar deur al open. Er stond een grote zwarte, leren bank en diverse kleinere, zwartleren stoelen. Aan de muur hing een enorme, manshoge spiegel. In de ruimte ernaast hoorde ik Elly rommelen.

Ik liep nog wat rond en na een tijdje hoorde ik de deur opengaan en draaide me om. In de deuropening stond een knappe vrouw. Ik denk dat ze een jaar of 55 was van vrouwen van die leeftijd word ik trouwens ook behoorlijk geil! Wat nog het meest opviel was haar kleding.

Alhoewel, als je het al kleding kon noemen! Ze had een zwart, superstrak, glimmend, supergeil pak aan. Het was denk ik iets van latex en liet niets aan de verbeelding over als het om de vorm van haar lichaam ging.

Van haar voeten tot haar schouders was zij in het geile, zwarte latex gehuld. Het zat zo strak dat het leek alsof ze niets aanhad. Ze had heerlijke, volle borsten en lekkere brede heupen. Onder aan het pak, aan haar voeten, zaten zwarte pumps met enorme hoge hakken. Door die hoge hakken stond ze in een lekkere houding, waardoor haar lekkere, volle kont parmantig naar achteren stak. Het was, al met al, een mooie, aantrekkelijke, geile, maar oh zo dominant uitziende vrouw!

Ik hou niet van miezerige mannetjes die maar doen waar ze zelf zin in hebben! Zo sleepte ze me naar een hoek in de kamer. Je cadeau kun je niet halen! Ik ben je cadeau! Daar kreeg ik een klap in mijn gezicht! Daar stond ik dan, als een lulletje in een hoek. Hulpeloos tegen deze dominante vrouw. En dan nu jouw cadeau. Jij hebt het genoegen vandaag mijn slaaf te mogen zijn. Je krijgt een lesje in nederigheid en onderdanigheid! Veel tijd om bij te komen kreeg ik trouwens niet, want Elly ging alweer verder.

Langzaam begon ik mij uit te kleden. Toen ik mijn T-shirt uittrok en mijn blote bovenlijf te zien was wreef Elly met haar latex handschoen over mijn lijf. Toen trok ik mijn broek en mijn onderbroek uit en daar stond ik dan, in mijn nakie. Ze betastte mij overal alsof ik gekeurd werd. Het resultaat was wel dat ik een behoorlijk harde pik kreeg. Ik trok het aan en het zat vreselijk strak om mijn kont. Aan de voorkant van het broekje zat een kleine opening en daar moest ik mijn dikke pik en mijn harde ballen doorheen steken.

Het was een erg geil gezicht. Die zwarte, latex, tweede huid waarin je precies de vorm van mijn kont kon zien en die harde lul die recht omhoog, uit de broek stak. Ga jij maar eens voor die grote spiegel staan en kijk maar eens goed naar die geile vent in die spiegel.

Ik wil dat jij jezelf aftrekt terwijl je geile taal praat tegen die gozer! Ik werd voor de spiegel gezet en moest mijn paal vastpakken. En ik wil dat jouw blik strak op het geile mannenlijf van je spiegelbeeld gericht blijft! Ik wil dat jij je pik vast blijft houden en onder geen beding loslaat en je mag pas ophouden met rukken als ik dat zeg! En nu wil ik dat je geil wordt! Ik keek naar mijn eigen lijf dat best wel goed gevormd was. Het was trouwens best wel een geil gezicht dat latex broekje, strak om mijn reet en diep in mijn bilnaad, en mijn geile, intussen glimmende pik in mijn pompende hand.

Ik zou je paardenlul wel lekker willen pijpen. Ik verlang er naar jouw dikke, glimmende leuter in mijn mond te hebben. Ooh, wat word ik geil! Ja, vieze smeerlap, laat mij je eens lekker aftrekken! Ik wil die paarse eikel van je door mijn hand voelen glijden!

Ik zal je leeg melken! Ik wil dat geile sperma van je uit je zak slurpen, ik wil het over mijn vuist zien stromen! Jaaaaaah, pompen, aaah, pompen! Je bent een vuile slet! Je wilt het liefst geneukt worden hè? Je bent een slaaf en wilt vernederd worden! Zegt het tegen me! Ik rukte als een bezetene en mijn vuist neukte mijn geile pik.

En toen kwam het! Dikke klodders kleverig sperma vlogen in het rond! Ik moest van Elly door blijven pompen. Het geil kwam aan mijn handen te zitten en mijn pik werd glibberig en kletsnat van mijn eigen zaad! Ik weet dat je geil bent! Laat al je geile opwinding maar naar buiten ontsnappen! Ik bleef rukken en het sperma liep intussen in stralen langs mijn zak en het geile, strakke, zwarte latex broekje. Zie je wel dat je kan luisteren? En nu wil ik dat jij je smerige handen schoon likt!

Ik hou niet van kleverige jongetjes! Ik had nog nooit sperma geproefd. Ik stak mijn tong ver uit en likte gulzig aan de klodders sperma. Na een tijdje likken kwam Elly voor mij staan en zakte door haar knieën. Ze slurpte mijn glibberige lul in één keer naar binnen.

Zo te horen genoot Elly echt van mijn zware pik en ze zoog mijn ballen compleet leeg! Toen begon ze mijn zak en het zwarte, latex broekje schoon te likken.

Ze liet geen druppel sperma achter. Ik werd op mijn knieën gedwongen en ze stak haar voet naar voren. En je begint met mijn schoenen! We praten over allerlei zaken, langzaam merk ik dat het gesprek over gaat op de dingen die wij in onze berichtjes bespraken. Na een tweede kop koffie vraag ik waar het toilet is omdat ik nodig moet plassen. Corry wijst hem aan en kijkt mij even glimlachend aan.

Of moet ik je helpen? Lachend duwt zij mij het toilet in en loopt zelf terug naar de kamer, als ik de kamer weer in loop zie ik dat Corry in de keuken staat en bezig is met een glas water te vullen.

Als zij zich omdraait sta ik vlak achter haar en laat gelijk mijn lippen die van haar raken, heel even is ze stil dan beantwoord zij mijn zoen heel wild. Ik laat een hand over haar lichaam strelen en raak zachtjes een van haar borsten aan.

Er klinkt een lichte kreun tussen haar lippen die gesmoord wordt in mijn mond. Ik voel haar hand op mijn billen, met een stevige greep knijpt ze zachtjes langzaam zakt haar hand over mijn billen heen wat mij een zalig gevoel geeft in mijn onderbuik. We hebben het al eens gehad over lichte sm , eerst wilde ze niet maar later begon ze er steeds meer in te zien. Ze laat mijn lippen los en kijkt mij strak aan, in haar ogen brand een vuurtje wat aangeeft dat ze meer wil als alleen maar ontmoeten.

Ik schrik een beetje van haar woorden, ik was op veel voorbereid maar niet dat zij al zover was dat ze mijn meesteres zou zijn. Iets wat ik heel graag wil dat ze doet. Zonder twijfelen begin ik mij uit te kleden, even dwaalt mijn blik naar het raam. Vanuit de straat kunnen ze in de kamer kijken en dan ben ik straks in mijn blote billen door iedereen te aanschouwen. De spanning wint het van mijn twijfels.

Snel trek ik alles uit en draai mij naar Corry toe met mijn billen. Er gebeurt niets maar ik voel dat ze staat te genieten van het uitzicht. Maar ik wil wel al die haren ervan af hebben. Ik krijg een tik met haar volle hand op mijn billen waardoor ik een stukje naar voren schiet.

Ik voel haar vinger door mijn bilnaad glijden en die stopt even bij mijn gaatje. Heel even gaat de vinger een klein stukje erin wat mij een zalig gevoel geeft. Ze laat mij los en duwt mij voor zich uit naar de gang, we gaan naar de badkamer waar ze mij op de grond legt.

Ik lig op een handdoek op mijn rug en kijk naar haar. Ze stapt over mij heen waardoor ik recht tegen haar billen aan kijk. Er zit een mooie slip omheen die haar billen netjes bedekt houdt, ze blijft even zo staan en kijkt glimlachend naar beneden.

In haar ogen is te zien dat ze steeds verder in de rol van Meesteres komt. Ik ga je nu eerst eens van je beharing af helpen. Ze stapt over mij heen met een scheermes en scheerschuim komt ze terug. Als ze bij mijn voeten staat laat zij zich langzaam zakken en gaat tussen mijn benen zitten.

Al snel is mijn hele onderlichaam ingesmeerd met schuim, met en vaardige hand verwijdert zij al de beharing rond mijn pik en ballen. Ik moet me omdraaien en op mijn handen en knieën gaan zitten.

Mijn billen worden ook ingesmeerd met het schuim waarna hier ook iedere haar verdwijnt, mijn bilnaadje wordt ook keurig van de beharing ontdaan. Even later wordt mijn onderlichaam met de douchekraan afgespoeld.

Met een handdoek wrijft ze mij droog en legt mij weer op mijn rug. Zonder twijfel komt ze weer over mij heen staan, ik kijk weer tegen haar slip aan die een vochtige plek aan de voorkant heeft.

Langzaam zakt ze iets door haar benen en met haar vingers trekt ze haar slip opzij. Ineens stroomt er met grote kracht heel veel warm blanke urine uit haar kutje. Ik druk mijn mond omhoog om al haar urine op te vangen. Het is zoveel dat er langs alle kanten van mijn gezicht de warme stralen lopen, als ik mijn mond en tong uitsteek en die tegen haar harde knopje laat komen hoor ik Corry hard steunen.

Heel snel loopt mijn mond vol met haar sappen terwijl ze kreunend klaarkomt. Sta op en ga over het toilet heen liggen met je billen in de lucht. Als ik lig zoals ze heeft gezegd voel ik met een harde klap haar hand op mijn billen neerkomen, er volgen nog een aantal klappen. Het genot in mijn lichaam groeit naar ongekende hoogte, mijn lul staat hard tegen mijn buik aan te kloppen.

Even gebeurt er niets meer en hoor ik alleen de ademhaling van Corry, ze is even aan het uitrusten van de nodige inspanningen. Er strijkt een lichte wind langs mijn benen als zij de deur van de badkamer open doet, ik blijf liggen zoals zij mij heeft gezegd.

Even later komt ze weer terug met een krukje in haar hand en in haar andere hand heeft zij een aantal touwen. Het krukje wordt in het midden van de badkamer gezet, ze pakt mij bij mijn haren en legt mij met mijn buik op het krukje. Mijn armen maakt ze met de touwen vast aan een paar leidingen die door de badkamer heen lopen. Ik krijg een doek over mijn hoofd en kan niets meer zien, weer is het stil.

Dan voel ik een touw rond mijn enkels getrokken worden waardoor ik nu nergens meer heen kan. Het krukje is in hoogte verstelbaar, langzaam gaat het een stukje omhoog.

Dan is het weer stil in de badkamer, er is ook een beetje angst in mij omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren. Er valt een koude, zachte, natte druppel op mijn billen die langzaam door mijn bilnaad heen loopt. Als hij bij mijn gaatje is wordt er een vinger met druppel en al mijn gaatje ingedrukt, al vaak heb ik zelf mijn gaatje bewerkt met een vinger en een kleine dildo.

Het is een zalig gevoel langzaam gaat de vinger er helemaal in om dan weer te verdwijnen. Er loopt weer een druppel van het spul door mijn naadje heen en ook deze keer verdwijnt hij samen met een vinger in mijn kontje.

De derde keer voel ik dat het twee vingers zijn die naar binnen worden gedrukt, met moeite gaan ze naar binnen.meesteres neukt slaaf homo groep sex

Als wij elkaar los laten hoor ik Corry even zachtjes kreunen, ze loopt voor mij de kamer in. Het is een gezellige niet al te grote kamer. Er staat niet al te veel maar net genoeg om het gezellig te maken. We praten over allerlei zaken, langzaam merk ik dat het gesprek over gaat op de dingen die wij in onze berichtjes bespraken. Na een tweede kop koffie vraag ik waar het toilet is omdat ik nodig moet plassen. Corry wijst hem aan en kijkt mij even glimlachend aan. Of moet ik je helpen?

Lachend duwt zij mij het toilet in en loopt zelf terug naar de kamer, als ik de kamer weer in loop zie ik dat Corry in de keuken staat en bezig is met een glas water te vullen. Als zij zich omdraait sta ik vlak achter haar en laat gelijk mijn lippen die van haar raken, heel even is ze stil dan beantwoord zij mijn zoen heel wild.

Ik laat een hand over haar lichaam strelen en raak zachtjes een van haar borsten aan. Er klinkt een lichte kreun tussen haar lippen die gesmoord wordt in mijn mond. Ik voel haar hand op mijn billen, met een stevige greep knijpt ze zachtjes langzaam zakt haar hand over mijn billen heen wat mij een zalig gevoel geeft in mijn onderbuik.

We hebben het al eens gehad over lichte sm , eerst wilde ze niet maar later begon ze er steeds meer in te zien. Ze laat mijn lippen los en kijkt mij strak aan, in haar ogen brand een vuurtje wat aangeeft dat ze meer wil als alleen maar ontmoeten. Ik schrik een beetje van haar woorden, ik was op veel voorbereid maar niet dat zij al zover was dat ze mijn meesteres zou zijn. Iets wat ik heel graag wil dat ze doet.

Zonder twijfelen begin ik mij uit te kleden, even dwaalt mijn blik naar het raam. Vanuit de straat kunnen ze in de kamer kijken en dan ben ik straks in mijn blote billen door iedereen te aanschouwen. De spanning wint het van mijn twijfels. Snel trek ik alles uit en draai mij naar Corry toe met mijn billen. Er gebeurt niets maar ik voel dat ze staat te genieten van het uitzicht.

Maar ik wil wel al die haren ervan af hebben. Ik krijg een tik met haar volle hand op mijn billen waardoor ik een stukje naar voren schiet. Ik voel haar vinger door mijn bilnaad glijden en die stopt even bij mijn gaatje. Heel even gaat de vinger een klein stukje erin wat mij een zalig gevoel geeft. Ze laat mij los en duwt mij voor zich uit naar de gang, we gaan naar de badkamer waar ze mij op de grond legt. Ik lig op een handdoek op mijn rug en kijk naar haar. Ze stapt over mij heen waardoor ik recht tegen haar billen aan kijk.

Er zit een mooie slip omheen die haar billen netjes bedekt houdt, ze blijft even zo staan en kijkt glimlachend naar beneden. In haar ogen is te zien dat ze steeds verder in de rol van Meesteres komt. Ik ga je nu eerst eens van je beharing af helpen. Ze stapt over mij heen met een scheermes en scheerschuim komt ze terug. Als ze bij mijn voeten staat laat zij zich langzaam zakken en gaat tussen mijn benen zitten.

Al snel is mijn hele onderlichaam ingesmeerd met schuim, met en vaardige hand verwijdert zij al de beharing rond mijn pik en ballen. Ik moet me omdraaien en op mijn handen en knieën gaan zitten. Mijn billen worden ook ingesmeerd met het schuim waarna hier ook iedere haar verdwijnt, mijn bilnaadje wordt ook keurig van de beharing ontdaan.

Even later wordt mijn onderlichaam met de douchekraan afgespoeld. Met een handdoek wrijft ze mij droog en legt mij weer op mijn rug. Zonder twijfel komt ze weer over mij heen staan, ik kijk weer tegen haar slip aan die een vochtige plek aan de voorkant heeft. Langzaam zakt ze iets door haar benen en met haar vingers trekt ze haar slip opzij.

Ineens stroomt er met grote kracht heel veel warm blanke urine uit haar kutje. Ik druk mijn mond omhoog om al haar urine op te vangen. Het is zoveel dat er langs alle kanten van mijn gezicht de warme stralen lopen, als ik mijn mond en tong uitsteek en die tegen haar harde knopje laat komen hoor ik Corry hard steunen. Heel snel loopt mijn mond vol met haar sappen terwijl ze kreunend klaarkomt. Sta op en ga over het toilet heen liggen met je billen in de lucht.

Als ik lig zoals ze heeft gezegd voel ik met een harde klap haar hand op mijn billen neerkomen, er volgen nog een aantal klappen. Het genot in mijn lichaam groeit naar ongekende hoogte, mijn lul staat hard tegen mijn buik aan te kloppen.

Even gebeurt er niets meer en hoor ik alleen de ademhaling van Corry, ze is even aan het uitrusten van de nodige inspanningen. Er strijkt een lichte wind langs mijn benen als zij de deur van de badkamer open doet, ik blijf liggen zoals zij mij heeft gezegd.

Even later komt ze weer terug met een krukje in haar hand en in haar andere hand heeft zij een aantal touwen. Het krukje wordt in het midden van de badkamer gezet, ze pakt mij bij mijn haren en legt mij met mijn buik op het krukje. Mijn armen maakt ze met de touwen vast aan een paar leidingen die door de badkamer heen lopen. Ik krijg een doek over mijn hoofd en kan niets meer zien, weer is het stil. Dan voel ik een touw rond mijn enkels getrokken worden waardoor ik nu nergens meer heen kan.

Het krukje is in hoogte verstelbaar, langzaam gaat het een stukje omhoog. Dan is het weer stil in de badkamer, er is ook een beetje angst in mij omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren. Er valt een koude, zachte, natte druppel op mijn billen die langzaam door mijn bilnaad heen loopt. Als hij bij mijn gaatje is wordt er een vinger met druppel en al mijn gaatje ingedrukt, al vaak heb ik zelf mijn gaatje bewerkt met een vinger en een kleine dildo.

Eenmaal op een terrasje had ik het al flink warm en ik werkte snel twee pinten naar binnen. Mijn hemel, wat liepen er weer een hoop lekkere meiden op straat. Ik heb een afwijking als het om het observeren van vrouwen gaat. Ik kijk ze altijd regelrecht in hun kruis! En haar kont wordt ook gekeurd! Ik hou van een broek waar wat in zit, dus niet van die dunne sprieten.

Een lekkere kont en een kruis waar je de glooiing van de venusheuvel lekker ziet zitten! Dan glijdt mijn blik omhoog naar haar borsten. Ik houd van vrouwen die er zelfverzekerd uit zien en een rechte houding hebben, waardoor hun borsten prominent naar voren steken. Het maakt me dan ook niet uit of ze hele grote of kleine borsten hebben. Zo keek ik dus flink om me heen en werd behoorlijk geil van al dat lekkers!

Voor ik het wist was het half vijf. Ik stond op en wandelde rustig naar de Herengracht. Na een kwartiertje lopen stond ik voor de deur van Herengracht 68R. Ik belde aan en via de intercom kreeg ik een vrouw te horen. Het was Elly en ze deed de deur voor me open en zei mij dat ik door kon lopen naar boven.

Het was een schitterend grachtenpand met van die mooie hoge plafonds en een stijlvolle trap. Bovengekomen stond haar deur al open.

Er stond een grote zwarte, leren bank en diverse kleinere, zwartleren stoelen. Aan de muur hing een enorme, manshoge spiegel. In de ruimte ernaast hoorde ik Elly rommelen. Ik liep nog wat rond en na een tijdje hoorde ik de deur opengaan en draaide me om. In de deuropening stond een knappe vrouw. Ik denk dat ze een jaar of 55 was van vrouwen van die leeftijd word ik trouwens ook behoorlijk geil! Wat nog het meest opviel was haar kleding. Alhoewel, als je het al kleding kon noemen!

Ze had een zwart, superstrak, glimmend, supergeil pak aan. Het was denk ik iets van latex en liet niets aan de verbeelding over als het om de vorm van haar lichaam ging. Van haar voeten tot haar schouders was zij in het geile, zwarte latex gehuld. Het zat zo strak dat het leek alsof ze niets aanhad. Ze had heerlijke, volle borsten en lekkere brede heupen. Onder aan het pak, aan haar voeten, zaten zwarte pumps met enorme hoge hakken.

Door die hoge hakken stond ze in een lekkere houding, waardoor haar lekkere, volle kont parmantig naar achteren stak. Het was, al met al, een mooie, aantrekkelijke, geile, maar oh zo dominant uitziende vrouw!

Ik hou niet van miezerige mannetjes die maar doen waar ze zelf zin in hebben! Zo sleepte ze me naar een hoek in de kamer. Je cadeau kun je niet halen! Ik ben je cadeau! Daar kreeg ik een klap in mijn gezicht! Daar stond ik dan, als een lulletje in een hoek.

Hulpeloos tegen deze dominante vrouw. En dan nu jouw cadeau. Jij hebt het genoegen vandaag mijn slaaf te mogen zijn. Je krijgt een lesje in nederigheid en onderdanigheid!

Veel tijd om bij te komen kreeg ik trouwens niet, want Elly ging alweer verder. Langzaam begon ik mij uit te kleden. Toen ik mijn T-shirt uittrok en mijn blote bovenlijf te zien was wreef Elly met haar latex handschoen over mijn lijf.

Toen trok ik mijn broek en mijn onderbroek uit en daar stond ik dan, in mijn nakie. Ze betastte mij overal alsof ik gekeurd werd. Het resultaat was wel dat ik een behoorlijk harde pik kreeg. Ik trok het aan en het zat vreselijk strak om mijn kont. Aan de voorkant van het broekje zat een kleine opening en daar moest ik mijn dikke pik en mijn harde ballen doorheen steken. Het was een erg geil gezicht. Die zwarte, latex, tweede huid waarin je precies de vorm van mijn kont kon zien en die harde lul die recht omhoog, uit de broek stak.

Ga jij maar eens voor die grote spiegel staan en kijk maar eens goed naar die geile vent in die spiegel. Ik wil dat jij jezelf aftrekt terwijl je geile taal praat tegen die gozer! Ik werd voor de spiegel gezet en moest mijn paal vastpakken. En ik wil dat jouw blik strak op het geile mannenlijf van je spiegelbeeld gericht blijft! Ik wil dat jij je pik vast blijft houden en onder geen beding loslaat en je mag pas ophouden met rukken als ik dat zeg!

En nu wil ik dat je geil wordt! Ik keek naar mijn eigen lijf dat best wel goed gevormd was. Het was trouwens best wel een geil gezicht dat latex broekje, strak om mijn reet en diep in mijn bilnaad, en mijn geile, intussen glimmende pik in mijn pompende hand.

Ik zou je paardenlul wel lekker willen pijpen. Ik verlang er naar jouw dikke, glimmende leuter in mijn mond te hebben. Ooh, wat word ik geil! Ja, vieze smeerlap, laat mij je eens lekker aftrekken! Ik wil die paarse eikel van je door mijn hand voelen glijden!

Ik zal je leeg melken! Ik wil dat geile sperma van je uit je zak slurpen, ik wil het over mijn vuist zien stromen! Jaaaaaah, pompen, aaah, pompen! Je bent een vuile slet! Je wilt het liefst geneukt worden hè?

Je bent een slaaf en wilt vernederd worden! Zegt het tegen me! Ik rukte als een bezetene en mijn vuist neukte mijn geile pik. En toen kwam het! Dikke klodders kleverig sperma vlogen in het rond!

Ik moest van Elly door blijven pompen. Het geil kwam aan mijn handen te zitten en mijn pik werd glibberig en kletsnat van mijn eigen zaad! Ik weet dat je geil bent! Laat al je geile opwinding maar naar buiten ontsnappen!

Ik bleef rukken en het sperma liep intussen in stralen langs mijn zak en het geile, strakke, zwarte latex broekje. Zie je wel dat je kan luisteren?

En nu wil ik dat jij je smerige handen schoon likt! Ik hou niet van kleverige jongetjes! Ik had nog nooit sperma geproefd. Ik stak mijn tong ver uit en likte gulzig aan de klodders sperma. Na een tijdje likken kwam Elly voor mij staan en zakte door haar knieën. Ze slurpte mijn glibberige lul in één keer naar binnen. Zo te horen genoot Elly echt van mijn zware pik en ze zoog mijn ballen compleet leeg! Toen begon ze mijn zak en het zwarte, latex broekje schoon te likken.

Ze liet geen druppel sperma achter. Ik werd op mijn knieën gedwongen en ze stak haar voet naar voren. En je begint met mijn schoenen! De latex pump werd voor mijn neus gehouden en ik begon er aan te likken. Ze draaide haar voet een beetje, zodat ik de naaldhak in mijn mond kon nemen. Ik begon de hak driftig te pijpen!

Terwijl ik haar voeten likte wreef Elly hard met haar hand over haar kut en met haar andere hand pakte ze haar zware tieten beet! Langzaam bewoog ik mijn mond omhoog.

Langs haar kuiten en vervolgens likte ik haar dijen. Ik wilde graag haar kut likken, maar die zat nog mooi ingepakt in het geile, latex pakje. Ik ging verder langs de latex billen. Wat rook dat toch allemaal lekker geil! Ik eindigde in haar nek. Ze friemelde wat met haar handen tussen haar benen en daar opende het latex pakje zich!

Haar zeiknatte, rijpe kut glom als een overrijpe peer en haar schaamlippen waren opgezwollen van geiligheid. Wat een geile lucht verspreidde deze vrouw! Ik stak mijn tong uit en likte haar diep in haar druipende grot. Binnen de kortste keren glom mijn hele gezicht van de kutsappen! Elly pakte mijn hoofd stevig beet en trok me diep in haar natte kruis.

...

Nauw kutje mooi klein kutje

  • LINGAM MASSAGE EINDHOVEN VROUW BIED ZICH AAN
  • Meesteres neukt slaaf homo groep sex
  • Na een paar dagen had ik van drie van de vrouwen een berichtje terug, met de andere dames wachtte ik een poosje om te zien of ze alsnog een berichtje zouden sturen, maar omdat ze niets lieten horen verwijderde ik deze.
  • Deze keer ging het allemaal niet zo makkelijk.
  • 87
Geile natte vrouwen geile omaatjes