sex met de kerstman lekkere lingerie

Buiten is het koud, de wind waait om het huis en er ligt een dik pak sneeuw. Binnen is het behaaglijk warm. Onder de kerstboom, die vrolijk knippert, liggen pakjes in glimmend kerstpapier. Niet voor de kinderen. Die heb je niet. Jij bent lekker helemaal alleen met HEM. Met jouw eigen kerstman met buik: Jullie liggen daar natuurlijk niet poedelnaakt op dat hoogpolig tapijt.

De keuze is reuze:. Kerst lingerie met jarretelles, mini-jurkjes met riostring en halsband met of zonder rode muts , sensationele lange kerstjurken waarin de strakke billen sexy uitkomen, kerstpakjes met bedekte of blote borsten, Xmas babydoll setjes met of zonder strik. Onze kerstlingerie is zo leuk en spannend, het liefst zou je alles bestellen en aantrekken. Maar ja, dat is dan weer niet zo sexy.

Voor mannen verkopen we leuke strings met Rudolf het rendier. Weer eens wat anders dan ballen en een piek. Zo vult de pagina zich met onze hele winkel met producten. Jinjiang Zhongzhen Garment Co.

Jiaxing Jubang E-Commerce Limited. Hangzhou Yinghan Automation Technology Co. Kerst Groothandel Sexy vrouwen zien door nighty lingerie voor meisjes China. Yiwu Lvcong E-Business Firm. Nieuwe beautyslove sexxy groothandel fancy Kerst jurk, Sexy Kerst lingerie , rood kant vrouwen Sexy kostuum Kerst. Yiwu Beautys Love Lingerie Co. Yueyang Forward Fashion Accessories Co.

Shantou Runxinfa Industrial Co. Sexy Zwarte Korte mouwen Politieagentes Uniform. Jiaxing Moonwell Trade Co. Sexy ingericht lace up seamlees nighwear vrouwen babydoll lingerie. Shenzhen Lachilly Clothing Co.

Yiwu Yudian Clothes Co. Sexy pyjama zien door thuis lounge nachtkleding, sexy kerst pyjama. Yiwu City Hexin Lingerie Co. Quanzhou Yibiao Sexy Lingerie Co. Yiwu Quanlin E-Commerce Firm. Yiwu Zhouting Trade Co. Wujiang Meimei Apparels Co. Guangzhou Milky Way Jewelry Limited. Guangzhou Hexin Lingerie Co. Yiwu Mingchang Fashion Co. Top verkoop goedkope prijs hot factory supply visnet catsuits. Rode kleur beha en slipje voor Sexy Kerst Bh Sets. Yiwu Tiger Underwear Firm.

Jinjiang Baily Sexy Lingerie Firm. Quanzhou Hexin Fashion Co. Yiwu Wenni Garments Co.

..

Hij spuit haar kut vol erotische gay massagesex met de kerstman lekkere lingerie

Buiten is het koud, de wind waait om het huis en er ligt een dik pak sneeuw. Binnen is het behaaglijk warm. Onder de kerstboom, die vrolijk knippert, liggen pakjes in glimmend kerstpapier. Niet voor de kinderen. Die heb je niet. Jij bent lekker helemaal alleen met HEM. Met jouw eigen kerstman met buik: Jullie liggen daar natuurlijk niet poedelnaakt op dat hoogpolig tapijt.

De keuze is reuze:. Kerst lingerie met jarretelles, mini-jurkjes met riostring en halsband met of zonder rode muts , sensationele lange kerstjurken waarin de strakke billen sexy uitkomen, kerstpakjes met bedekte of blote borsten, Xmas babydoll setjes met of zonder strik. Onze kerstlingerie is zo leuk en spannend, het liefst zou je alles bestellen en aantrekken. Maar ja, dat is dan weer niet zo sexy. Voor mannen verkopen we leuke strings met Rudolf het rendier.

Weer eens wat anders dan ballen en een piek. Zo vult de pagina zich met onze hele winkel met producten. Jinjiang Zhongzhen Garment Co.

Jiaxing Jubang E-Commerce Limited. Hangzhou Yinghan Automation Technology Co. Kerst Groothandel Sexy vrouwen zien door nighty lingerie voor meisjes China. Yiwu Lvcong E-Business Firm. Nieuwe beautyslove sexxy groothandel fancy Kerst jurk, Sexy Kerst lingerie , rood kant vrouwen Sexy kostuum Kerst. Yiwu Beautys Love Lingerie Co.

Yueyang Forward Fashion Accessories Co. Shantou Runxinfa Industrial Co. Sexy Zwarte Korte mouwen Politieagentes Uniform.

Jiaxing Moonwell Trade Co. Sexy ingericht lace up seamlees nighwear vrouwen babydoll lingerie. Shenzhen Lachilly Clothing Co. Yiwu Yudian Clothes Co. Sexy pyjama zien door thuis lounge nachtkleding, sexy kerst pyjama. Yiwu City Hexin Lingerie Co. Quanzhou Yibiao Sexy Lingerie Co. Yiwu Quanlin E-Commerce Firm. Yiwu Zhouting Trade Co. Wujiang Meimei Apparels Co. Guangzhou Milky Way Jewelry Limited. Guangzhou Hexin Lingerie Co.

Yiwu Mingchang Fashion Co. Top verkoop goedkope prijs hot factory supply visnet catsuits. Rode kleur beha en slipje voor Sexy Kerst Bh Sets. Yiwu Tiger Underwear Firm. Jinjiang Baily Sexy Lingerie Firm. Quanzhou Hexin Fashion Co. Yiwu Wenni Garments Co.

..Ero massage prive sex massage in rotterdam


Jij bent lekker helemaal alleen met HEM. Met jouw eigen kerstman met buik: Jullie liggen daar natuurlijk niet poedelnaakt op dat hoogpolig tapijt.

De keuze is reuze:. Kerst lingerie met jarretelles, mini-jurkjes met riostring en halsband met of zonder rode muts , sensationele lange kerstjurken waarin de strakke billen sexy uitkomen, kerstpakjes met bedekte of blote borsten, Xmas babydoll setjes met of zonder strik. Onze kerstlingerie is zo leuk en spannend, het liefst zou je alles bestellen en aantrekken. Maar ja, dat is dan weer niet zo sexy. Voor mannen verkopen we leuke strings met Rudolf het rendier.

Weer eens wat anders dan ballen en een piek. Zo vult de pagina zich met onze hele winkel met producten. Dat zou vast die van zijn broer zijn die hem luidkeels zou gaan vertellen dat hij wat nuttig met zijn leven moest gaan doen.

Zijn broer was een succesvol zakenman die er genoegen in schepte om tegen andere mensen te vertellen hoe succesvol hij wel niet is. Hij draaide zich om zodat hij zijn broer direct van repliek kon dienen, want gelukkig was hij een meester in sarcastische opmerkingen, toen hij in de stralende ogen van zijn schoonzus keek.

Hij moest moeite doen om niet al te lang naar haar imposante borsten te kijken die ze in een degelijk, maar sexy decolleté had verstopt. Het leek wel alsof ze haar rug even kromde zodat haar Cup E borsten nog verder naar voren kwamen en keek hem met een glimlach aan.

Ze zei het zachtjes wat eigenlijk niet nodig was, want de bulderende stem van zijn broer overheerste zoals gewoonlijk de discussie. Hij stond op het punt om haar aan iedereen voor te stellen toen ze plotseling besloten had dat ze nog niet klaar was voor een relatie. Dat bleek een in haar geval te betekenen dat ze met haar psychologie professor het bed kon duiken.

Angeique, zijn schoonzus, kon een lach niet onderdrukken en al snel waren ze in een geanimeerd gesprek geraakt. Af en toe legde ze even haar hand op zijn knie of raakte hem eventjes lichtjes aan. Het leek zelfs wel of ze af en toe expres wat naar voren boog zodat hij heel even begon te stotteren door het zich op haar heerlijke tieten. Hij kreeg drie zoenen van zijn schoonzus, waarvan de laatste net even langer duurde dan normaal en ging iedereen richting huis.

Het had net gesneeuwd, de kroegen waren niet open en iedereen in zijn vriendengroep had het druk met kerstverplichtingen dus zat er niets anders op dan richting zijn flat, een paar straten verderop, te lopen. Hij had nog een paar lekkere speciaal biertjes staan en nog een jaargang van een serie op Netflix te kijken dus hij zou deze avond van de eerste kerstdag wel doorkomen.

Morgen waren de kroegen weer open en kon hij kijken of er nog gewillige studentes waren die niet op hun professors vielen. Hij was zelf net afgestudeerd en had een baantje gevonden bij een fotostudio waar hij zich helemaal uit kon leven in zijn grootste hobby, fotografie. Hij had een totaal andere studie gevolgd, economie, maar hij wilde eerst een jaartje kijken of hij het in zich had om een goede fotograaf te worden. Die vonden dat hij moest proberen om zijn droom waar te maken terwijl het andere front wilde dat hij bij een consultantbureau of iets dergelijks ging werken.

Hij wist dat zijn zus, Jetty, het uiteindelijk toch zou winnen omdat ze het oogappeltje van zijn vader was en zijn moeder was meer voor de vorm tegen omdat het van haar verwacht werd. Zijn broer werd dan vakkundig uitgerangeerd en uiteindelijk kwam er een soort van compromis op tafel. Hij zou het een jaar proberen en dan alsnog iets gaan zoeken in de richting waarvoor hij gestudeerd had.

Dat was hij wel een beetje aan zijn ouders verplicht want die hadden zijn complete studie betaald, zo voelde hij het voor zichzelf. Aan de andere kant, ze hadden geld genoeg en op deze manier hun schuldgevoel afgekocht.

Hij was een nakomertje, zijn broer en zus waren 15 en 10 jaar ouder dan hem. Zijn echte moeder was op een cruise met haar zus, terwijl zijn vader heel clichématig, zijn secretaresse lag te neuken.

Hij had het nooit slecht gehad, maar was blij toen hij de kans kreeg om op zichzelf te gaan wonen in een flat die door zijn ouders werd gefinancierd. Hier hoefden zijn vader en moeder niet meer moeilijk te doen als ze een partnerruilavondje met de buren hadden. Hij had geen hekel aan ze, maar liep nu ook weer niet de deur bij ze plat. Een soort van band die door beide partijen als prettig werd ervaren.

Alleen het kerstdiner was een heilig iets in de familie, dat had hij dus aan den lijve ondervonden. Terwijl hij nadacht over zijn wat vreemde familiesituatie was hij ongemerkt al bij zijn flat aangekomen en haalde nog maar eens de grote tieten van zijn schoonzus voor ogen terwijl hij de lift instapte.

Hij groette de buurvrouw die hij op de gallerij tegenkwam en was blij dat ze haar vriendin bij zich had, want anders had ze waarschijnlijk bij hem voor de deur gestaan met een fles wijn om: Dat deed ze ongeveer drie keer in de maand en ze had het kletsen eigenlijk moeten vervangen door sexen, want ze eindigden steevast in zijn bed.

Dat was een stilzwijgende overeenkomst die beide wel beviel, gewoon sex zonder alle verplichtingen. Hij had zijn stoel wat dichter tegen de tafel aangeschoven, want hij had een dijk van een erectie gekregen, die hij met moeite weg kon krijgen door aan straattegels, de voetbaluitslagen en aan spruitjes te denken.

Het was lekker warm in zijn flat, dat had hij van afstand geregeld met zijn smartphone waarop een appje stond waarmee hij de thermostaat kon regelen. Hij was best een gadgetfreak en goed met software dus eigenlijk kon hij alles in zijn huis regelen vanaf afstand. Het licht, de televisie, het koffiezetapparaat en nog meer dingen die eigenlijk eenvoudiger waren te bedienen door ze gewoon handmatig aan te zetten.

Hij had zijn jas uitgedaan en besloot zich gelijk maar helemaal uit te kleden want bezoek zou hij niet meer krijgen en de gordijnen waren dicht. Netflix werd aangezwengeld en hij wilde net aan een nieuwe aflevering van zijn favoriete serie beginnen toen de bel ging. Hij keek even op de klok en zag dat het al half twee in de nacht was en vroeg zich af wie van zijn vrienden dronken voor de deur stond om een afzakkertje te halen.

Hij zag een vrouw staan die hij niet meteen herkende, maar toen ze in de camera keek zag hij dat het zijn schoonzus was. Dat was wel even schrikken want dat kon alleen betekenen dat er iets ergs aan de hand was.

Nadat hij vlug zijn kamerjas had aangetrokken deed hij de deur open en keek in het betraande gezicht van zijn schoonzus die nog steeds gekleed was in haar mantelpakje dat ze ook bij het kerstdiner aanhad. Ze stond te rillen van de kou dus hij liet haar vlug binnen en probeerde wijs te worden uit de stroom van woorden die ze uitbraakte.

Hij ving iets op dat zijn broer een lul was en posteerde haar op de bank met een deken over haar heen en ging een Gluhwein voor haar opwarmen in de magnetron. Hier waren drastische maatregelen nodig. Toen hij weer terugkwam lag ze helemaal opgerold in de deken en praatte op een iets minder rap niveau zodat hij eindelijk begreep wat er aan de hand was. Met horten en stoten kwam het verhaal eruit en het kwam er op neer dat zijn broer voorgoed naar Thailand was vertrokken.

Het ging helemaal niet zo goed met zijn zaken en hij had veel geld geleend van een paar louche zakenvrienden. Hij had nooit verwacht dat die hem op kerstavond met een bezoekje kwamen vereren en een blauw oog verder was het hem duidelijk gemaakt dat hij nog een week de tijd had om te betalen of anders zouden er straffere maatregelen getroffen worden. Hij had zijn koffer gepakt en was vertrokken. Dat was binnen vijf minuten gebeurd want hij bleek alles klaar te hebben staan om als de nood aan de man was te vertrekken.

Bij het weggaan duwde hij haar een paar papieren in handen die ze van onder de dekens tevoorschijn haalde. Rene keek er even naar en zag dat het scheidingspapieren waren. Bart fotografeerde dit feeërieke tafereel en moedigde zijn gasten dan aan om dicht bij elkaar te staan voor de groepsfoto. Die zou mooi worden. Els en Dorien kregen stilaan koude voeten, want zij droegen open schoenen die veel meer weg hadden van een zool met riempjes.

Maar ze beten door. Dorien had twee kerstmutsen meegegraaid en om beurten moest iedereen die op. Wat uitdagend moedigde Bob zijn geliefde aan om ook wat kerstsfeer te laten zien. Els deed eerst of ze dat niet hoorde maar toen hij aanhield, tilde ze toch haar jurk op tot het vrolijke kerstslipje zichtbaar werd. Of het de foto haalde, moesten ze afwachten, want ze sloeg de jurk wel erg vlug terug naar beneden.

Na een kwartier stond iedereen te rillen en repte het hele gezelschap zich weer naar de zetels, die opnieuw dicht tegen het vuur aan werden geschoven.

Binnen de minuut had iedereen het weer heerlijk warm. Els en Dorien schopten hun schoenen uit om hun voeten sneller weer warm te krijgen en iedereen volgde dat voorbeeld, want de sneeuw had alle schoenen klam en kil gemaakt.

Niemand sprong zuinig om met de drank, want de logeerkamers wachtten en niemand hoefde die nacht nog zijn rijbewijs in de waagschaal te werpen. Rita vroeg, met haar benen opgetrokken onder haar fraaie lichaam, of ze het goed had gezien dat Els kerstlingerie aan had. Vond je het mooi? Het leek me wel leuk, toon het nog eens?

Na het badkamerverhaal moest Els toegeven dat het niet zo’n drama was om haar ondergoed eens te laten zien. Ze stond recht en tilde haar jurk op. Of het een string was, informeerde Dorien wat overbodig. Alsof je dat vooraan niet zou kunnen zien. Maar gedwee draaide Els zich met haar rug naar de toeschouwers, die zo door de dunne stof heen haar blote kont konden keuren.

Ze hoorde een klik. Bart had er zijn fototoestel natuurlijk bijgenomen. Hij nam nog een foto toen ze zich weer omdraaide; ze vond het niet erg.

Dan moest ze natuurlijk ook nog het behaatje eens tonen en daarvoor trok ze de jurk opzij tot ze één borst liet zien. Ze was er zich goed van bewust dat haar tepel door de stof priemde. Bob en Rita zetten een bescheiden applaus in toen ze weer ging zitten. Dorien ging naar de keuken om wat te knabbelen en een nieuwe fles wijn – Bart en Rita raakten de whisky en cognac niet aan – en Bart flapte eruit dat zijn vrouw zelden of nooit ondergoed droeg thuis.

Els dacht hardop dat ze wel had gemerkt dat er allicht geen beha onder dat décolleté school, maar of ze nu ook sliploos had gekookt en gegeten, daarover durfde ze niet te gissen. Bart grijnsde en zei dat ze daar wel snel achter zouden komen.

Toen Dorien met een fles wijn en een dienblad vol zoutjes en olijven terugkeerde, wachtte iedereen dan ook in spanning af wat de gastheer in zijn schild voerde.

Dorien hoorde haar man vertellen dat ze thuis vaak zonder ondergoed rondliep. Ze gaf de fles wijn aan Rita toen hij vroeg: Er moesten eerst wat glazen opzij. Bart had inderdaad haar jurk al vast bij de onderrand. Het zag er niet eens naar uit dat haar geliefde op die toestemming wachtte, want daar tilde hij de witte jurk al op, hoog boven haar voorovergebogen rug. Poedelnaakt was ze eronder, zoveel was meteen duidelijk. Ze liet begaan en maakte geen aanstalten om de jurk terug te slaan, maar hij zakte onmiddellijk weer in de plooi toen ze rechtstond.

Dorien lachte die opmerking weg, maar Els deed haar na en kaatste terug: Ze leek nog even na te denken en zei: En dan zonder haar jurk. De twee vrouwen wachtten nog enkele minuten; Bart stond al recht met zijn fototoestel. Net als Bob had hij ondertussen zijn schoenen aangetrokken. Dan sprong Els recht. Eenmaal buiten aarzelde Els niet. Nog voor Bart zijn toestel klaar had, trok ze de jurk over haar hoofd uit en gooide hem in de sneeuw. De sneeuw leek sneller uit de lucht te vallen dan een uurtje eerder.

Ze paradeerde rond tussen de dwarrelende vlokken in haar weinig verhullende outfit, een strapless beha, een slipje en twee schoenen met halfhoge hakken, aangemoedigd door bravo’s en verwante kreetjes van haar man en van Rita.

De studente wipte van het ene been op het andere want ze had haar natte sneakers niet meer willen aantrekken. Bart nam foto’s, terwijl hij ongegeneerd inzoomde op haar borsten, billen en poes. Door het glasraam van de tuindeur zagen ze Dorien, nog met haar jurk aan, in de keuken staan. Plots liet ze de witte jurk over haar schouders zakken.

Ze kwam op de deur afgelopen, duwde ze open en met een luide schreeuw rende ze spiernaakt en blootsvoets door de sneeuw naar haar gasten. Bart bleef foto’s nemen terwijl ze haar arm rond de heupen van Els sloeg. Els sloeg haar arm over de schouder van Dorien en zo stapten ze een ererondje door de sneeuw. Dorien gaf Rita een hand zodat ze de laatste meters mee op de foto’s stond.

Het meisje stak haar blote voeten uit naar de lens. Zo stapte het trio de keuken in. Daar trok Dorien gauw haar jurk weer aan, terwijl Els en Rita vooruit liepen om dicht bij het vuur te kunnen zitten. Wat later zaten alle vijf op kussens, in kleermakerszit rond de vlammen.

Bart had zelfs nog wat houtblokken op het vuur gegooid. Bob had de jurk van Els mee naar binnen gebracht maar hij was zo nat en koud dat ze hem liever liet drogen en dus was ze gewoon in haar lingerie blijven zitten. Dorien spotte wat met Rita, de enige vrouw die zich nog niet schaars gekleed had getoond aan de anderen. Tenzij aan Els dan, en wel per ongeluk. Dorien en Els bleven Rita maar uitdagen, Dorien trok zelfs aan het topje van Rita. Uiteindelijk stond het buurmeisje recht. Hier is mijn voorstel.

Maar tussendoor kleed ik wel jullie ventjes uit. Dorien sprong meteen op en ritste Rita’s broek open. In een mum van tijd rustte die op haar enkels.

De studente stapte uit de broek, ze droeg er een string onder. Ze wenkte Bob, die dichterbij kwam en zich zonder protest liet uitkleden tot zijn onderbroek. Daarna trok Els Rita’s topje uit. Rita had nu enkel nog de string aan en een zwarte beha. Ze stapte op Bart af en kleedde hem langzaam uit. Hij droeg een witte string, wat Bob en Els enigszins verbaasde.

Die mocht hij nog even aanhouden, terwijl Dorien de beha van Rita losmaakte. Met haar leuke borstjes ontbloot, trok ze Bobs slip langzaam naar beneden met haar tanden.

Als ze ze uit had, stopte ze de onderbroek met een prop in Bobs mond, tot hilariteit van de anderen. Dan stak ze een vinger tussen de string van Bart en liet ze haar vinger tussen zijn billen dwalen. Bob, die de slip had losgelaten, stond nog naast Bart en Rita nam met haar andere hand zijn lul vast. Ze trok Barts string helemaal opzij en begon de twee penissen te strelen. Els en Dorien waren even geschrokken toen ze voor het eerst elkaars man met blote lul zagen en meteen daarna de handen van het meisje er rond, maar ze lieten haar begaan.

Rita streelde, masseerde en trok. Ze hurkte en kuste de twee lullen, liet ze om beurten even verdwijnen in haar mond en al gauw had ze in iedere hand een harde, spannende penis. Ze hield beide lullen horizontaal tegen elkaar aan en zag hoe Dorien en Els nu hurkten om getuige te zijn van de keuring. Twee heerlijke happen, mannen, maar die van Bob is duidelijk groter.

Els en Dorien gaven dat toe, terwijl Dorien Barts lul nog even een warme kus gaf. Om hem aan te sporen, of om hem te troosten met zijn tweede plaats Els wilde Rita’s string naar beneden trekken maar plotsklaps werkte de studente niet meer mee. Ze rukte zich los en dook weg achter een zetel, en toen Els haar daar wilde grijpen, ging ze achter een andere zetel schuilen.

Giechelend en kirrend speelden de twee jonge vrouwen een kat- en muisspelletje, tot Els struikelde en Rita het meteen op een lopen zette, richting keuken.

Ze dwarste de keuken en stompte de tuindeur open, en gekleed in niets meer dan die nietige zwarte string, rende ze door de sneeuw diep de tuin in. Els liep haar achterna en joeg haar van hot naar her, maar ze kon het loslopend wild maar niet vangen.

Integendeel, toen ze weer eens voor de duur van een luttele seconde worstelden, graaide Rita naar Els’ beha. Ze trok het roodgroene ding zonder schouderbandjes stuk en met die trofee in de hand spurtte ze weer weg.

Ze gooide hem iets verder zo hoog op, dat hij buien handbereik in de takken van een boom bleef haken. Uiteindelijk stoof Rita weer naar de tuindeur.